شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳ توجه : سفارشات ثبت شده ۱۶ فروردین به بعد ارسال خواهد شد

(0)

بذر سیب شکر - Suger Apple Seeds

بازنگری سریع

گل های این گیاه زرد مایل به سبز میباشد و در خوشه هایی 3 یا 4 تایی قرار گرفته اند که 2 تا 3 سانتیمتر قطر دارند.

8.500 تومان

موجود در انبار

00000014

* فیلدهای الزامی

8.500 تومان
دیدن جزییات

جزییات

سیب شکر

  • درخت سیب شکر، گیاهی است دو لپه ای از خانواده Annonaceae  که بومی کارائیب و آمریکای مرکزی میباشد.
    زیستگاه این درخت مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری میباشد .
    معروفیت این گیاه به علت داشتن میوه هایی شیرین و خوش طعم میباشد و امروزه در اکثر کشورهای گرمسیری نظیر : شرق آسیا، تایوان، هند، بنگلادش، پاکستان، استرالیا ، آفریقا و اکثر نقاط آمریکا کاشته میشود.
  • سیب شکر درختی کوچک و برگریز میباشد که ارتفاعی بین 8 تا 10 متر دارد .
    این درخت تاجی نامنظم و باز دارد.
    سرعت رشد این درخت متوسط میباشد .
    برگهای این درخت بلند و بدون مو میباشد و بین 10 تا 20 سانتیمتر طول دارد .
    عرض برگها بین 2 تا 7 سانتیمتر است.
    گلها دارای 3 گلبرگ بیرونی و 3 گلبرگ درونی میباشند.
    گلبرگ های بیرونی، بزرگتر از گلبرگ های درونی هستند.
    میوه این درخت بسیار محبوب میباشد ولی محبوبیتی آن از cherimola کمتر میباشد.
    میوه ها اشکال متفاوتی دارند و به اشکال قلبی، کروی، مستطیل و نامنظم دیده میشوند .
    طول میوه بین 7 تا 12 سانتیمتر است .
    میوه در ابتدا سبز رنگ است و هنگام رسیده شدن زرد مایل به قهوه ای یا قرمز رنگ میشود.
  • میوه این درخت گوشتی، آبدار و معطر است و طعمی شیرین دارد.
    هسته این میوه به راحتی از آن جدا میشود.
    این میوه در هند ، کشورهای شرق آسیا و آمریکا بسیار محبوب میباشد.

  • نگهداری از درخت سیب شکر به شرح زیر میباشد:

نور: آفتابی - نیمسایه.در سایه این گیاه رشد نمیکند و بهتر است تابش خورشید به آن به صورت غیر مستقیم باشد.
خاک: خاک غنی، خوب زهکشی شده و مرطوب مناسب است.
دما: حدود 27 درجه، دمایی مناسب است . دمای پایین تر از 3 درجه باعث از بین رفتن این گیاه میشود.این گیاه در برابر خشکسالی مقاوم است.
آبیاری: به طور متوسط صورت گیرد.

  • به دلیل طعم شیرینی که میوه این درخت دارد به عنوان طعم دهنده به شیر،بستنی و خامه اضافه میشود.
  • این گیاه دارای خواصی نیز میباشد:
  • جوشانده ریشه این گیاه تب بر است.
  • میوه نارس این گیاه برای درمان اسهال ،اسهال خونی مفید است.
  • تکثیر:
    تکثیر این گیاه به روش کاشت بذر میباشد.
    بذر ها را در خاک غنی که عمقی حدود 2 سانتیمتر دارد بکارید.

    2 تا 4 هفته زمان نیاز است تا جوانه زنی صورت گیرد.
    بعد از 6 ماه ، این درختچه آماده کاشتن میشود.

  • هشدار:
    دانه این گیاه بسیار سمی است.
    دانه، برگ و میوه این درخت باعث کشته شدن حشرات میشود .
    شیره این درخت اگر به چشم بخورد به شدت صدمه میزند.

اطلاعات اضافی

توصیف

سیب شکر

  • درخت سیب شکر، گیاهی است دو لپه ای از خانواده Annonaceae  که بومی کارائیب و آمریکای مرکزی میباشد.
    زیستگاه این درخت مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری میباشد .
    معروفیت این گیاه به علت داشتن میوه هایی شیرین و خوش طعم میباشد و امروزه در اکثر کشورهای گرمسیری نظیر : شرق آسیا، تایوان، هند، بنگلادش، پاکستان، استرالیا ، آفریقا و اکثر نقاط آمریکا کاشته میشود.
  • سیب شکر درختی کوچک و برگریز میباشد که ارتفاعی بین 8 تا 10 متر دارد .
    این درخت تاجی نامنظم و باز دارد.
    سرعت رشد این درخت متوسط میباشد .
    برگهای این درخت بلند و بدون مو میباشد و بین 10 تا 20 سانتیمتر طول دارد .
    عرض برگها بین 2 تا 7 سانتیمتر است.
    گلها دارای 3 گلبرگ بیرونی و 3 گلبرگ درونی میباشند.
    گلبرگ های بیرونی، بزرگتر از گلبرگ های درونی هستند.
    میوه این درخت بسیار محبوب میباشد ولی محبوبیتی آن از cherimola کمتر میباشد.
    میوه ها اشکال متفاوتی دارند و به اشکال قلبی، کروی، مستطیل و نامنظم دیده میشوند .
    طول میوه بین 7 تا 12 سانتیمتر است .
    میوه در ابتدا سبز رنگ است و هنگام رسیده شدن زرد مایل به قهوه ای یا قرمز رنگ میشود.
  • میوه این درخت گوشتی، آبدار و معطر است و طعمی شیرین دارد.
    هسته این میوه به راحتی از آن جدا میشود.
    این میوه در هند ، کشورهای شرق آسیا و آمریکا بسیار محبوب میباشد.

  • نگهداری از درخت سیب شکر به شرح زیر میباشد:

نور: آفتابی - نیمسایه.در سایه این گیاه رشد نمیکند و بهتر است تابش خورشید به آن به صورت غیر مستقیم باشد.
خاک: خاک غنی، خوب زهکشی شده و مرطوب مناسب است.
دما: حدود 27 درجه، دمایی مناسب است . دمای پایین تر از 3 درجه باعث از بین رفتن این گیاه میشود.این گیاه در برابر خشکسالی مقاوم است.
آبیاری: به طور متوسط صورت گیرد.

  • به دلیل طعم شیرینی که میوه این درخت دارد به عنوان طعم دهنده به شیر،بستنی و خامه اضافه میشود.
  • این گیاه دارای خواصی نیز میباشد:
  • جوشانده ریشه این گیاه تب بر است.
  • میوه نارس این گیاه برای درمان اسهال ،اسهال خونی مفید است.
  • تکثیر:
    تکثیر این گیاه به روش کاشت بذر میباشد.
    بذر ها را در خاک غنی که عمقی حدود 2 سانتیمتر دارد بکارید.

    2 تا 4 هفته زمان نیاز است تا جوانه زنی صورت گیرد.
    بعد از 6 ماه ، این درختچه آماده کاشتن میشود.

  • هشدار:
    دانه این گیاه بسیار سمی است.
    دانه، برگ و میوه این درخت باعث کشته شدن حشرات میشود .
    شیره این درخت اگر به چشم بخورد به شدت صدمه میزند.

برچسب‌های محصول

برای جدا کردن برچسب‌ها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.

نظر خودتان را بنویسید

شما نظر می دهید: بذر سیب شکر - Suger Apple Seeds

شما به این محصول چه امتیازی می‌دهید؟ *

  1 ستاره 2 ستاره 3 ستاره 4 ستاره 5 ستاره
امتیازمحصول
شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳ توجه : سفارشات ثبت شده ۱۶ فروردین به بعد ارسال خواهد شد