شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳

(0)

بذر استویا (برگ عسل) - stevia rebaudiana bertoni seeds

بازنگری سریع

بذرها درجه یک و بوجاری شده بوده و دارای قوه نامیه 30 تا 35 درصد و 45 درصد با رعایت دما و رطوبت و شدت نور می باشد.
5.000 تومان

موجود در انبار

0000001

* فیلدهای الزامی

5.000 تومان
دیدن جزییات

جزییات

استویا (برگ عسل)


Stevia rebaudiana Bertoni ،گیاهی از تیره مرکبان Compositae ، علفی و حساس به سرما ست. گیاه دارای برگهای كوچك است كه به صورت متناوب روی ساقه قرار گرفته اند. بهترین دمای رشد این گیاه 30-15 درجه سانتیگراد است. با کوتاه شدن روز و سرد شدن هوا شرایط گلدهی فراهم می شود. گلها كوچك، سفید و در قسمت میانی بنفش كمرنگ اند كه به صورت خوشه ای روی ساقه ظاهر می شوند. این گیاه خود ناسازگار است و گرده افشانی گلها توسط باد و حشرات انجام می گیرد. گرده گلهای آن می تواند بسیار آلرژی زا باشد. دانه آن یك فندقه كوچك سبك و كركدار است كه توسط باد جا به جا می شود. ازدیاد گیاه در طبیعت عمدتآ از طریق بذر صورت میگیرد.

استویا گیاهی با نهایت ارتفاع یک متر، و حداکثر عمر پنج سال با برگ‌های شیرین که بومی آمریکای جنوبی بوده تاب سرما ندارد و مناسب مناطق جنوبی ایران یا کشت گلخانه ای است. شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰ تا ۳۰۰ برابر دیگر گیاهان قند آور چون نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن ۱۵۰ برابر آنهاست. در اصفهان به روش کشت بافت تکثیر شده و بسرعت وارد صنعت گز سازی گردیده است. این قند جایگزین مناسبی برای شیرین کننده های مصنوعی چون آسپارتام ،سدیم ساخارین و سیکلامات بوده چون قابلیت جذب کمتری دارد به کاهش قند خون و فشار خون یاری رساند. پاراگوئه، برزیل، چین، تایوان، کره جنوبی و مالزی از مهمترین کشورهای تولیدکننده استویا هستند. خاک کم شور، بهترین خاک برای کشت استویاست. عصاره‌استویا در صنایع شیرینی سازی، پزشکی و دیگرصنایع خوراکی کاربرد دارد.

تحقیقات نشان داده است كه مشكل جوانه زنی بذر استویا به علت پوكی بذر است. اجرای گرده افشانی مصنوعی به عملكرد تولید بذر كمك می كند در صورت در دست داشتن ارقام مرغوب می توان گیاه را به صورت قلمه یا ازدیاد كلونی در شرایط درون شیشه (in vitro ) نمود. استویا یك گیاه روز كوتاه است و معمولأ مانند یك زراعت یكساله به روش نشاكاری كشت می شود.

در کشورهای تولید کننده، معمولاً گیاهان مورد نیاز از بذر تولید می شوند زیرا قیمت نشای استویا زیاد است . با این حال تهیه قلمه ریشه دار به دلیل نیاز به انتخاب بوته های حاوی قند بیشتر رونق دارد. زمان لازم برای تولید نشا از بذر در 8-7 هفته است و کشت گیاهچه ها در شرایط مزرعه در ماه اردیبهشت – خرداد انجام میشود. تولید قند در طول روز باید در تابستان انجام و معمولا برداشت در ماه مهر اجرا می شود. در کشت گلخانه ای می توان دوره رشد را با افزایش طول روز طولانی تر کرد.

گیاهی دیپلوئید (2n=22) یک جنس از 154 گونه خانواده آستراسه که گونه‌ای نسبتا چند ساله، بوته ای وکوتاه قد از این خانواده می‌باشد.

بومی شمال آمریکای جنوبی که به صورت خودرو درعلفزارها و کوه‌هامی‌روید  که هم اکنون در کشور‌های پاراگوئه، اروگوئه،آمریکای مرکزی، برزیل، تایلند، چین، ژاپن و اسرائیل به صورت تجاری کشت داده می‌شود.گیاهی است علفی چند ساله دارای برگ متناوب روی ساقه حساس به سرما که از دمای 11 تا 40درجه سانتی‌گراد رشد می‌کند. گیاهی است روز کوتاه که با کوتاه شدن روز و سرد شدن هوا شرایط گلدهی آن فراهم می‌شود. با وجود چند ساله بودن مانند یک زراعت یکساله کشت می‌شود، که ارتفاع آن 60 تا 75 سانتی‌متر و در شرایط مطلوب به یک متر نیز می‌رسد و عمر آن حداکثر5 سال است.زمان گلدهی آن بسته به رقم پس از 54 تا104 روز از تاریخ کشت است بدان معنی که 54 تا104 روز برگ دهی دارد. بذر استویا به دلیل عدم تلقیح درصد پوکی آن زیاد است اما بذر مرغوب استویا جوانه زنی خوبی دارد.

از حدود پنج سال پیش کشت این گیاه در مناطق شمال کشور به طور آزمایشی آغاز شده که با موفقیت همراه بوده است.همچنین در اصفهان به صورت کشت بافت تکثیر شده و وارد صنعت گز سازی شده است. به دلیل شرایط دمایی مورد نیاز گیاه در صورت تامین خاک با ویژگی شوری کم ، مناسب مناطق جنوبی ایران نیز می‌باشد.

گونه فوق به خاطر برگ شیرینش شناخته شده و قرن ها توسط افراد بومی آمریکا مورد استفاده قرار گرفته است که در سال1887 توسط یک زیست شناس آمریکایی به نام آنتونی برتونی کشف شد و اسم گونه این گیاه از همین الهام گرفته است. اما در سال1921 دو شیمیدان فرانسوی موفق به استخراج شیرین کننده این گیاه به نام استویول گلیکوزید شدند.این گیاه که به خاطر برگ های شیرینش به نام‌های برگ شیرین،برگ قندی، برگ عسلی معروف است.

برگ‌های این گیاه حاوی مقدار زیادی ترکیبات شیرین گلیکوزیدی است که بدون کالری‌اند.

علاوه برآن شامل فلاونوئیدها،استرول‌ها، کلروفیل‌ها،تری‌پنوئیدها، مونو ‌و دی‌ساکاریدها، اسیدهای‌آلی و نمک‌های معدنی نیز هستند.

مصرف این گیاه به صورت برگ تازه، خشک و پودر شده و یا به صورت افشره مایع امکان پذیر است. استویا در طبیعت به صورت خودرو در نواحی نیمه خشک چمنزار تا کوهستان می‌روید. استویا قابلیت تولید بذر را دارد ولی تعداد کمی از بذر‌های آن جوانه می‌زند (عدم تلقیح) پس بنابراین برای تکثیرسریع آن از کشت بافت استفاده می‌شود. دسترسی به استویا از کشوری به کشور دیگر بسیار متفاوت است از این نظرنمی‌توان دامنه تحقیقات درمورد استویا را محدود به یک کشور دانست. در برخی کشور‌ها استویا دهه‌ها و قرن‌های متمادی به عنوان شیرین کننده مورد استفاده قرار گرفته است، به عنوان مثال در ژاپن چندین دهه است که از این گیاه به عنوان شیرین کننده استفاده می‌شود. در برخی کشورها مصرف استویا محدود یا ممنوع است. در برخی دیگر به دلیل نگران هایی در مورد سلامتی واختلاف نظر های موجود در این مورد دسترسی به این گیاه را با محدودیت‌هایی مواجه ساخته است اما گزارشهای آماری حاکی از آن است که به مرور زمان تعداد کشور‌هایی که استویا را به عنوان شیرین کننده پذیرفته‌اند افزایش یافته است.

خواص استویا :

  •  استویا و لاغری

برگ‌های استویا حاوی موادی به نام استویوزید و ربودیوزید A می‌باشد. این ترکیبات شیرین کننده‌های طبیعی هستند. برای همین هم برای لاغری بسیار مفیدند. به خاطر اینکه ترکیبات موجود در این گیاه کالری نداشته و حدود 300 برابر شیرین‌تر از قند ساکاروز هستند. البته توجه داشته باشید که صرف مصرف این گیاه و یک شبه لاغری ممکن نخواهد بود. برای خوش اندامی باید یک رژیم غذایی مناسب داشته باشید و ورزش کنید.

  •  استویا برای مقابله با دیابت

شیره‌ی برگ‌های استویا شیرین کننده‌ی صد در صد طبیعی است. ترکیبات موجود در این گیاه میزان گلوکز را پایین نمی‌آورند اما شاخص گلیسمی بسیار پایینی در حد هیچ دارند. در واقع گیاه استویا باعث بالا رفتن انسولین نمی‌شود. بهتر است عصاره‌ی استویا جایگزین قند شود. البته قبل از هر کاری اول با پزشک خود مشورت کنید.

  •  استویا فشارخون را کاهش می‌دهد

برگ‌های استویا حاوی موادی به نام استویوزید هستند. نتایج پژوهش‌های متعددی که روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شده نشان می‌دهد که این ترکیب می‌تواند باعث افزایش قطر رگ‌ها شود. برای همین هم خون به راحتی در رگ‌ها جریان می‌یابد. در سال 2003 در چین، پژوهشی روی 168 بیماری فشار خونی انجام شد. نیمی از شرکت کننده ها روزانه 3 عدد کپسول 500 میلی گرمی استویوزید مصرف کردند (به مدت 3 سال) و گروه دیگر پلاسبو یا همان دارونما دریافت کردند. بررسی‌ها نشان داد که فشار خون سیستولیک (عدد بزرگ‌تر) گروه اول از 150 به 140 mmHg رسیده است و فشار خون دیاستولیک شان (عدد کوچک‌تر) از 95  به 89 mmHg کاهش یافته است. اما تغییر قابل مشاهده ای در وضعیت گروه دوم که دارونما مصرف کرده بودند دیده نشد. البته توجه داشته باشید که استویوزید هنوز به عنوان دارو برای کاهش فشار خون بالا تجویز نمی‌شود. اما افرادی که فشار خون نرمالی دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.

  •  استویا و خداحافظی با پوسیدگی دندان‌ها

عصاره‌ی گیاه استویا حاوی ترکیبات بسیار شیرینی است که در عین حال باعث پوسیدگی دندان نمی‌شود. علاوه بر این استویوزید موجود در این گیاه عملکردی مشابه با فلور دارد و به طور چشمگیری از پیشرفت جرم‌های دندان پیشگیری می‌کند. برای همین این گیاه بهترین جایگزین برای قند به شمار می‌آید.

  •  استویا برای مقابله با فشار خون بالا

این گیاه برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می‌برند بسیار مفید است. استویوزید میزان قند خون را کاهش می‌دهد و حساسیت به انسولین را بالا می‌برد. انسولین هورمونی است که برای کنترل میزان قند خون ترشح می‌شود.
توصیه می‌شود افرادی که فشار خون بالا دارند به جای قند و غذاهایی که با شکر سفید تهیه می‌شود عصاره‌ی استویا مصرف کنند. البته توصیه می‌کنیم اول با پزشکتان مشورت کنید.

  •  استویا در محصولات آرایشی بهداشتی

در بعضی از کشورها از عصاره‌ی استویا در ترکیبات محصولات آرایشی بهداشتی نیز استفاده می‌کنند. این گیاه به خمیر دندان طعم شیرینی می‌دهد و جلوی پوسیدگی دندان‌ها را نیز می‌گیرد.

                                                                                                                                                                                   منبع :                    

                                                                                                                                                                                                     ویکی پدیا                

سایت مروارید معطر

 

دستورالعمل کاشت بذر استویا

بذر استویا در صورت فراهم نمودن شرایط مناسب کشت معمولا طی 5 تا 15 روز جوانه خواهد زد.

به طور معمولا بذر استویا در نور و روی سطح خاک جوانه می زنند بدین منظور بذرها را روی سطح خاک (ترکیبی از کوکوپیت و پیت ماس )  و یا روی سطح گلدان فشرده جیفی یا جیفی پلیت قرار داده و سپس به وسیله افشاته بروی آب اسپری نمایید و به منظور حفظ رطوبت خاک و بذر بهتر است گلدان یا ظرف کشت را توی پلاستیک قرار داده و یا به وسیله پلاستیکی  سطح آن را بپوشانید و در دمای 25 درجه سانتی گراد و در برابر نور غیر مستقیم خورشید قرار دهید


بذر استویا کاشته شده در گلدان فشرده جی فی یا جیفی پلیت

بذر استویا کاشته شده در گلدان فشرده جی فی یا جیفی پلیت

بذر استویا کاشته شده در گلدان فشرده جی فی یا جیفی پلیت

اطلاعات اضافی

توصیف

استویا (برگ عسل)


Stevia rebaudiana Bertoni ،گیاهی از تیره مرکبان Compositae ، علفی و حساس به سرما ست. گیاه دارای برگهای كوچك است كه به صورت متناوب روی ساقه قرار گرفته اند. بهترین دمای رشد این گیاه 30-15 درجه سانتیگراد است. با کوتاه شدن روز و سرد شدن هوا شرایط گلدهی فراهم می شود. گلها كوچك، سفید و در قسمت میانی بنفش كمرنگ اند كه به صورت خوشه ای روی ساقه ظاهر می شوند. این گیاه خود ناسازگار است و گرده افشانی گلها توسط باد و حشرات انجام می گیرد. گرده گلهای آن می تواند بسیار آلرژی زا باشد. دانه آن یك فندقه كوچك سبك و كركدار است كه توسط باد جا به جا می شود. ازدیاد گیاه در طبیعت عمدتآ از طریق بذر صورت میگیرد.

استویا گیاهی با نهایت ارتفاع یک متر، و حداکثر عمر پنج سال با برگ‌های شیرین که بومی آمریکای جنوبی بوده تاب سرما ندارد و مناسب مناطق جنوبی ایران یا کشت گلخانه ای است. شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰ تا ۳۰۰ برابر دیگر گیاهان قند آور چون نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن ۱۵۰ برابر آنهاست. در اصفهان به روش کشت بافت تکثیر شده و بسرعت وارد صنعت گز سازی گردیده است. این قند جایگزین مناسبی برای شیرین کننده های مصنوعی چون آسپارتام ،سدیم ساخارین و سیکلامات بوده چون قابلیت جذب کمتری دارد به کاهش قند خون و فشار خون یاری رساند. پاراگوئه، برزیل، چین، تایوان، کره جنوبی و مالزی از مهمترین کشورهای تولیدکننده استویا هستند. خاک کم شور، بهترین خاک برای کشت استویاست. عصاره‌استویا در صنایع شیرینی سازی، پزشکی و دیگرصنایع خوراکی کاربرد دارد.

تحقیقات نشان داده است كه مشكل جوانه زنی بذر استویا به علت پوكی بذر است. اجرای گرده افشانی مصنوعی به عملكرد تولید بذر كمك می كند در صورت در دست داشتن ارقام مرغوب می توان گیاه را به صورت قلمه یا ازدیاد كلونی در شرایط درون شیشه (in vitro ) نمود. استویا یك گیاه روز كوتاه است و معمولأ مانند یك زراعت یكساله به روش نشاكاری كشت می شود.

در کشورهای تولید کننده، معمولاً گیاهان مورد نیاز از بذر تولید می شوند زیرا قیمت نشای استویا زیاد است . با این حال تهیه قلمه ریشه دار به دلیل نیاز به انتخاب بوته های حاوی قند بیشتر رونق دارد. زمان لازم برای تولید نشا از بذر در 8-7 هفته است و کشت گیاهچه ها در شرایط مزرعه در ماه اردیبهشت – خرداد انجام میشود. تولید قند در طول روز باید در تابستان انجام و معمولا برداشت در ماه مهر اجرا می شود. در کشت گلخانه ای می توان دوره رشد را با افزایش طول روز طولانی تر کرد.

گیاهی دیپلوئید (2n=22) یک جنس از 154 گونه خانواده آستراسه که گونه‌ای نسبتا چند ساله، بوته ای وکوتاه قد از این خانواده می‌باشد.

بومی شمال آمریکای جنوبی که به صورت خودرو درعلفزارها و کوه‌هامی‌روید  که هم اکنون در کشور‌های پاراگوئه، اروگوئه،آمریکای مرکزی، برزیل، تایلند، چین، ژاپن و اسرائیل به صورت تجاری کشت داده می‌شود.گیاهی است علفی چند ساله دارای برگ متناوب روی ساقه حساس به سرما که از دمای 11 تا 40درجه سانتی‌گراد رشد می‌کند. گیاهی است روز کوتاه که با کوتاه شدن روز و سرد شدن هوا شرایط گلدهی آن فراهم می‌شود. با وجود چند ساله بودن مانند یک زراعت یکساله کشت می‌شود، که ارتفاع آن 60 تا 75 سانتی‌متر و در شرایط مطلوب به یک متر نیز می‌رسد و عمر آن حداکثر5 سال است.زمان گلدهی آن بسته به رقم پس از 54 تا104 روز از تاریخ کشت است بدان معنی که 54 تا104 روز برگ دهی دارد. بذر استویا به دلیل عدم تلقیح درصد پوکی آن زیاد است اما بذر مرغوب استویا جوانه زنی خوبی دارد.

از حدود پنج سال پیش کشت این گیاه در مناطق شمال کشور به طور آزمایشی آغاز شده که با موفقیت همراه بوده است.همچنین در اصفهان به صورت کشت بافت تکثیر شده و وارد صنعت گز سازی شده است. به دلیل شرایط دمایی مورد نیاز گیاه در صورت تامین خاک با ویژگی شوری کم ، مناسب مناطق جنوبی ایران نیز می‌باشد.

گونه فوق به خاطر برگ شیرینش شناخته شده و قرن ها توسط افراد بومی آمریکا مورد استفاده قرار گرفته است که در سال1887 توسط یک زیست شناس آمریکایی به نام آنتونی برتونی کشف شد و اسم گونه این گیاه از همین الهام گرفته است. اما در سال1921 دو شیمیدان فرانسوی موفق به استخراج شیرین کننده این گیاه به نام استویول گلیکوزید شدند.این گیاه که به خاطر برگ های شیرینش به نام‌های برگ شیرین،برگ قندی، برگ عسلی معروف است.

برگ‌های این گیاه حاوی مقدار زیادی ترکیبات شیرین گلیکوزیدی است که بدون کالری‌اند.

علاوه برآن شامل فلاونوئیدها،استرول‌ها، کلروفیل‌ها،تری‌پنوئیدها، مونو ‌و دی‌ساکاریدها، اسیدهای‌آلی و نمک‌های معدنی نیز هستند.

مصرف این گیاه به صورت برگ تازه، خشک و پودر شده و یا به صورت افشره مایع امکان پذیر است. استویا در طبیعت به صورت خودرو در نواحی نیمه خشک چمنزار تا کوهستان می‌روید. استویا قابلیت تولید بذر را دارد ولی تعداد کمی از بذر‌های آن جوانه می‌زند (عدم تلقیح) پس بنابراین برای تکثیرسریع آن از کشت بافت استفاده می‌شود. دسترسی به استویا از کشوری به کشور دیگر بسیار متفاوت است از این نظرنمی‌توان دامنه تحقیقات درمورد استویا را محدود به یک کشور دانست. در برخی کشور‌ها استویا دهه‌ها و قرن‌های متمادی به عنوان شیرین کننده مورد استفاده قرار گرفته است، به عنوان مثال در ژاپن چندین دهه است که از این گیاه به عنوان شیرین کننده استفاده می‌شود. در برخی کشورها مصرف استویا محدود یا ممنوع است. در برخی دیگر به دلیل نگران هایی در مورد سلامتی واختلاف نظر های موجود در این مورد دسترسی به این گیاه را با محدودیت‌هایی مواجه ساخته است اما گزارشهای آماری حاکی از آن است که به مرور زمان تعداد کشور‌هایی که استویا را به عنوان شیرین کننده پذیرفته‌اند افزایش یافته است.

خواص استویا :

  •  استویا و لاغری

برگ‌های استویا حاوی موادی به نام استویوزید و ربودیوزید A می‌باشد. این ترکیبات شیرین کننده‌های طبیعی هستند. برای همین هم برای لاغری بسیار مفیدند. به خاطر اینکه ترکیبات موجود در این گیاه کالری نداشته و حدود 300 برابر شیرین‌تر از قند ساکاروز هستند. البته توجه داشته باشید که صرف مصرف این گیاه و یک شبه لاغری ممکن نخواهد بود. برای خوش اندامی باید یک رژیم غذایی مناسب داشته باشید و ورزش کنید.

  •  استویا برای مقابله با دیابت

شیره‌ی برگ‌های استویا شیرین کننده‌ی صد در صد طبیعی است. ترکیبات موجود در این گیاه میزان گلوکز را پایین نمی‌آورند اما شاخص گلیسمی بسیار پایینی در حد هیچ دارند. در واقع گیاه استویا باعث بالا رفتن انسولین نمی‌شود. بهتر است عصاره‌ی استویا جایگزین قند شود. البته قبل از هر کاری اول با پزشک خود مشورت کنید.

  •  استویا فشارخون را کاهش می‌دهد

برگ‌های استویا حاوی موادی به نام استویوزید هستند. نتایج پژوهش‌های متعددی که روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شده نشان می‌دهد که این ترکیب می‌تواند باعث افزایش قطر رگ‌ها شود. برای همین هم خون به راحتی در رگ‌ها جریان می‌یابد. در سال 2003 در چین، پژوهشی روی 168 بیماری فشار خونی انجام شد. نیمی از شرکت کننده ها روزانه 3 عدد کپسول 500 میلی گرمی استویوزید مصرف کردند (به مدت 3 سال) و گروه دیگر پلاسبو یا همان دارونما دریافت کردند. بررسی‌ها نشان داد که فشار خون سیستولیک (عدد بزرگ‌تر) گروه اول از 150 به 140 mmHg رسیده است و فشار خون دیاستولیک شان (عدد کوچک‌تر) از 95  به 89 mmHg کاهش یافته است. اما تغییر قابل مشاهده ای در وضعیت گروه دوم که دارونما مصرف کرده بودند دیده نشد. البته توجه داشته باشید که استویوزید هنوز به عنوان دارو برای کاهش فشار خون بالا تجویز نمی‌شود. اما افرادی که فشار خون نرمالی دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.

  •  استویا و خداحافظی با پوسیدگی دندان‌ها

عصاره‌ی گیاه استویا حاوی ترکیبات بسیار شیرینی است که در عین حال باعث پوسیدگی دندان نمی‌شود. علاوه بر این استویوزید موجود در این گیاه عملکردی مشابه با فلور دارد و به طور چشمگیری از پیشرفت جرم‌های دندان پیشگیری می‌کند. برای همین این گیاه بهترین جایگزین برای قند به شمار می‌آید.

  •  استویا برای مقابله با فشار خون بالا

این گیاه برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می‌برند بسیار مفید است. استویوزید میزان قند خون را کاهش می‌دهد و حساسیت به انسولین را بالا می‌برد. انسولین هورمونی است که برای کنترل میزان قند خون ترشح می‌شود.
توصیه می‌شود افرادی که فشار خون بالا دارند به جای قند و غذاهایی که با شکر سفید تهیه می‌شود عصاره‌ی استویا مصرف کنند. البته توصیه می‌کنیم اول با پزشکتان مشورت کنید.

  •  استویا در محصولات آرایشی بهداشتی

در بعضی از کشورها از عصاره‌ی استویا در ترکیبات محصولات آرایشی بهداشتی نیز استفاده می‌کنند. این گیاه به خمیر دندان طعم شیرینی می‌دهد و جلوی پوسیدگی دندان‌ها را نیز می‌گیرد.

                                                                                                                                                                                   منبع :                    

                                                                                                                                                                                                     ویکی پدیا                

سایت مروارید معطر

 

دستورالعمل کاشت بذر استویا

بذر استویا در صورت فراهم نمودن شرایط مناسب کشت معمولا طی 5 تا 15 روز جوانه خواهد زد.

به طور معمولا بذر استویا در نور و روی سطح خاک جوانه می زنند بدین منظور بذرها را روی سطح خاک (ترکیبی از کوکوپیت و پیت ماس )  و یا روی سطح گلدان فشرده جیفی یا جیفی پلیت قرار داده و سپس به وسیله افشاته بروی آب اسپری نمایید و به منظور حفظ رطوبت خاک و بذر بهتر است گلدان یا ظرف کشت را توی پلاستیک قرار داده و یا به وسیله پلاستیکی  سطح آن را بپوشانید و در دمای 25 درجه سانتی گراد و در برابر نور غیر مستقیم خورشید قرار دهید


بذر استویا کاشته شده در گلدان فشرده جی فی یا جیفی پلیت

بذر استویا کاشته شده در گلدان فشرده جی فی یا جیفی پلیت

بذر استویا کاشته شده در گلدان فشرده جی فی یا جیفی پلیت

برچسب‌های محصول

برای جدا کردن برچسب‌ها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.

نظرات مشتری

جوانه نزدن نقد و بررسی توسط amir
امتیازمحصول
سلام
بنده مدتی پیش تعدادی بذر از شما خریداری کردم، اکثرا جوانه زدن فقط این استویا و گل گرزی و پیچک سیاه چم جوانه نزدن، در حالی که شرایط محیطی عای براشون محیا کردم با نور چراغ و گرما و محیط مرطوب. لطفا راهنمایی بفرمایید
پاسخ :
استویا را برخلاف سایر بذرها می بایست بر روی سطح خاک کشت نمود و به هیچ عنوان نباید سطح بذرها را با خاک پوشاند.همچنین برای جوانه زنی به نور غیر مستقیم خورشید و زطوبت دایمی با زمان جوانه زنی نیاز دارند.
بذر گل گرزی نیاز به گذراندن دوره سرمایی دارد برای این کار می بایست بذرها را به مدت 6 هفته در لابه لای دستمال کاغذی مرطوب قرار داده و سپس در داخل پلاستیک زیپ دار قرار داده و در پخچال نگهداری نمود و یا در فصل زمستان انرا کشت نمود. که دوره سرمایی به طور طبیعی سپری گردد.جوابه زنی بیت 28 روز تا 3 ماه زمان می برد.
پیچ سیاه چشم : این بذر را نیز می بایست در فصل گرم مانند خرداد تا اواخر تابستان کشت نمود .تمام بذرها قبل از عرضه از نظر جوانه زنی تست شده اند. (ارسال شده در ۹۴/۱۱/۰۲)
ابیاری نقد و بررسی توسط علیرضا
امتیازمحصول
سلام
ببخشید می خواستم بدونم که روش آبیاری گیاه استویا چگونه است.
لطفا سریع جواب بدهید
پاسخ : بسته به منطقه ای که استویا در آن کشت می شود آبیاری متفاوت می باشد. در هر دو منطقه آبیاری باید طوری باشد که سطح خاک همیشه مرطوب باشد. و زه کشی خاک خوب باشد. (ارسال شده در ۹۴/۰۸/۱۲)
خواص آن نقد و بررسی توسط الهه
من می خواستم خواص این گیاه را بدانم
پاسخ :
برخی از خواص این گیاه در بخش توضیحات مربوط آن عنوان گردیده است. (ارسال شده در ۹۳/۰۶/۲۳)
استویا عالیه نقد و بررسی توسط حسین اسماعیلی 09111363832
من استویا ندارم . اما بدنبالش هستم (ارسال شده در ۹۳/۰۱/۱۵)

نظر خودتان را بنویسید

شما نظر می دهید: بذر استویا (برگ عسل) - stevia rebaudiana bertoni seeds

شما به این محصول چه امتیازی می‌دهید؟ *

  1 ستاره 2 ستاره 3 ستاره 4 ستاره 5 ستاره
امتیازمحصول
شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳