شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳

(0)

بذر پاپایا قرمز پابلند (خربزه درختی) - Papaya Seeds

بازنگری سریع

خربزه درختی یک درخت میوه ، بومی مناطق گرمسیری مرطوب و نیمه مرطوب می باشد .ارتفاع آن گاهی تا 8 متر نیز می رسد،خریزه درختی میوه ای پرطرفدار و بسیار محبوب می باشد.خربزه درختی میوه هایی به وزن یک تا دو کیلو تولید می نماید.این میوه آب دار بوده و بافت داخلی آن نارنجی رنگ می باشد،این درخت دارای جنس نر و ماده جدا از هم می باشد ولی در دربرخی ارقام هیبرید آن جنس نر وماده را باهم دارا می باشد.درختان نر گلهای کرم رنگ و درختان ماده گل های سفید رنگ تولید می کنند.این درخت مربوط به مناطق 10-11 (1درجه سانتی گراد تا 4 درجه سانتی گراد )را در زمستان تحمل می کند. ولی دوره سرما و یخبندان طولانی بیش از صفر درجه سانتی گراد را طاقت نمی آورد همچنین خربزه درختی سازگاری زندگی و  رشد در مناطق دارای آب وهوای خشک را ندارد مگر اینکه مقدار آبیاری به گیاه افزایش پیدا کند.خاک مورد استفاده برای کاشت و پرورش خربزه درختی می باست غنی ،تازه و دارای زه کشی مناسب باشد ،این گیاه نور دوست بوده و به نور خورشید نیاز دارد ولی همیشه می بایست دور از جریان باد قرار گیرد.پاپایا با طعم خوب و حالت لطیفی که دارد در سالادِ میوه بسیار فوق العاده‌است. از پاپایا پوره نیز تهیه می‌کنند

9.500 تومان

این محصول در حال تامین می باشد!

00000016
عضویت محصول ناموجود
ایمیل
(هنگامی که این محصول موجود بود، به من اطلاع دهید.)

جزییات

خربزه درختی

  • خربزه درختی یک درخت گرمسیری بوده و بطور وسیعی کشت می گردد. پاپایا نام کوهی در آمریکای جنوبی است که نام این میوه به همین علت می باشد.
    پاپایا به علت طعم ملایم و مطبوع که شبیه به مزه طالبی گرمک با عطر مخصوص به خود و همچنین به دلیل سهولت کاشت و زود به میوه نشستن و میوه دهی در سراسر سال مورد توجه می باشد.د به طوری که سالانه بیش ار 3 میلیون تن از این محصول در سراسر دنیا تولید می شود.
  • خصوصیات ظاهری :
    درختان پاپایا به سه گروه درختان نر، درختان ماده و درختان دوجنسی تقسیم بندی می شوند. درختان نر فقط گرده تولید کرده و میوه ای تولید نمی کنند. درختان ماده بدون گرده افشانی میوه های کوچک و غیر خوراکی تولید می کنند. درختان دوجنسی می تواند خود گرده افشانی کند چراکه گلها هم دارای پرچم و هم دارای تخمدان هستند. اکثر رقم های تجاری خربزه درختی از نوع دوجنسی هستند. ،همیشه سبز ،دو لپه که به صورت یک تنه با چوبی نرم به ارتفاع یک تا 10 متر رشد می نماید. این گیاه چند ساله است و ممکن است تا 20 سال سال باقی بماند ولی عمر اقتصادی آن بیشتر از سه سال نمی باشد. پاپایا دارای سیستم ریشه سطحی است. ساقه ساده ،کلفت و اسفنجی بوده و بدون انشعاب می باشد. گاهی هم انشعاباتی بر روی ساقه به وجود می آید. برگ های گیاه به صورا انتهایی در بالای ساقه به وجود می آیند. برگ ها دارای دمبرگ بلندی هستند. این گیاه فرازگرا است و می توان آن را در مرحله بلوغ کامل برداشت و در انبار نگهداری کرد و یا به نقاط دوردست فرستاد. میوه رسیده دارای پوستی نازک است. بذر پاپایا سیاه رنگ بوده و به تعداد زیاد روی جدار تخمدان یا گوشت میوه قرار گرفته است. ماده ای شفاف و کمی ترش اطراف بذر را پوشانده است که در موقع کاشت بذر باید این ماده را از بین برد تا بذر جوانه بزند.
  • خواص درمانی و کاربردهای صنعتی:
    میوه ها، برگ ها، و حتی شیره ی آن دارویی بوده و استفاده دارویی دارد. پاپاین یک ترکیب اصلی شیره و میوه خربزه درختی بوده که با جوشاندن و عصاره گیری و آبگیری آن در صنعت استفاده می شود. خربزه درختی منبعی غنی از آنتی اکسیدانهایی مانند کاروتن، ویتامین C، فلانووئید، ویتامینهایB، فولات و اسید پانتوتنیک و همچنین مواد معدنی نظیر پتاسیم، منیزیم و فیبر می باشد. از ابتلاء به سرطان روده جلوگیری می نماید. بعلاوه پاپایا حاوی، پاپین، آنزیمی برای هضم، درمان آسیب هایی که در ورزش بوجود می آید و آلرژی می باشد. حفاظت در مقابل بیماریهای قلبی، تقویت دستگاه گوارش ، تاثیرات ضد التهابی و حفاظت از سیستم ایمنی از دیگر خواص این میوه با ارزش می باشد.
  • شرایط محیط رشد:
    خربزه درختی به یخبندان حساس بوده و بهترین رشد را در شرایط نیمه استوایی دارد. بهترین خاک ها برای این گیاه خاک های غنی و هوموسی بوده که تقریبا مرطوب باشند به شرطی که از زهکشی خوبی بررخوردار باشند. خاک های ارگانیک و آلی لومی را در آفتاب کامل نیز می پسندد. میوه ها نیز در شرایط آفتاب کامل رشد و نو بهینه داشته و اگر درختان برای تولید میوه کاشته نشده باشند، یعنب حالت تزئینی داشته باشند می توانند شرایط نیمه سایه را تحمل کنند. چون ریشه آن سطحی است به خاک های عمیق نیاز ندارد. وقتی که گیاه تحت شرایط غرقابی قرار گیرد ،برگ هایش زرد شده و میوه ها ریزش می کنند. خربزه درختی برای رشد و نمو به هوایی گرم و مرطوب نیاز دارد. دمای زیر 10 درجه سانتیگراد باعث کاهش رشد درخت و میوه می شود. دمای زیر دو درجه باعث از بین رفتن گیاه می شود. ازدیگر عوامل مؤثر بر رشد پاپایا بادهای شدید است که خسارت های زیادی به این گیاه وارد می سازد. این گیاه به کمبود کلسیم بسیار حساس است.
  • نحوه تکثیر گیاه:
    به طور معمول خربزه درختی را به وسیله بذر تکثیر می نمایند. از آنجائیکه بذرها در اثر دگرگشنی به وجود می آیند ،گیاه حاصل از آنها گوناگونی زیادی از خود نشان می دهند. به همین خاطر برای تکثیر لازم است از بذرهایی استفاده شود که دارای هویت مشخصی باشند. برای این کار باید بذر را از میوه های کاملاً رسیده خارج نمود و در آفتاب خشک کرد و برای مدتی در دمای 10 درجه سانتیگراد نگهداری نمود. بهترین زمان برای کاشت بذر در نیمه های خرداد می باشد. بذرها را در خزانه در عمق یک سانتی متری می کارند و خزانه را صبح و عصر آب پاشی می کنند. بذرها پس از 15 تا20 روز جوانه می زنند. وقتی دانه نهال ها 60 روزه شدند ،آنها را در محل اصلی بر حسب نوع واریته به فاصله یک تا سه متر نشاء می کنند. بعد از کاشت برای رشد هرچه بهتر آبیاری ها 7 تا 10 روز یکبار الزامی است. از آنجایی که این گیاه رشد سریعی داشته و میزان محصول بالایی دارد مواد غذایی زیادی را از خاک خارج می کند. پس تغذیه گیاه با مقدار کافی مواد معدنی آلی در افزایش رشد و عملکرد مؤثر خواهد بود. ازدیاد خربزه درختی به وسیله قلمه های ساقه هم امکان پذیر است. ولی از آنجاییکه این گیاه به ندرت ساقه فرعی می دهد این کار تنها با قطع گیاه امکان پذیر خواهد بود.

 

دستورالعمل کاشت بذر خربزه درختی

بذر خربزه درختی معمولا در شرایط مناسب کشت طی 30 تا 120 روز جوانه خواهد زد ، خربزه درختی دارای رشد سریع می باشد .

بذرها را در عمق 10 میلیمتری از سطح خاک (ترکیبی از کوکوپیت و پیت ماس) و در دمای 23 درجه سانتی گراد قرار دهید.

به منظور جوانه زنی سریعتر بذرها می توان آن ها را به مدت 24 تا 40 ساعت در آب ولرم خیساند ( آب می بایست روزانه عوض شود) ، بیشتر دانه هایی که خیسانده شده اند متورم می گردند و به زیر آب می روند ، پس از آن بذرها را بکارید.

به منظور حفظ رطوبت خاک و مرطوب نگه داشتن بذرها ، می توان گلدان را در داخل پلاستیک قرار داده و درب آن را ببندید و یا پلاستکی را برروی گلدان و یا ظرف کشت تا زمان جوانه زنی قرار داد.از غوطه ور نمودن بذرها در آب خودداری نمایید و فقط آن ها را مرطوب نگه دارید

 

 

اطلاعات اضافی

توصیف

خربزه درختی

  • خربزه درختی یک درخت گرمسیری بوده و بطور وسیعی کشت می گردد. پاپایا نام کوهی در آمریکای جنوبی است که نام این میوه به همین علت می باشد.
    پاپایا به علت طعم ملایم و مطبوع که شبیه به مزه طالبی گرمک با عطر مخصوص به خود و همچنین به دلیل سهولت کاشت و زود به میوه نشستن و میوه دهی در سراسر سال مورد توجه می باشد.د به طوری که سالانه بیش ار 3 میلیون تن از این محصول در سراسر دنیا تولید می شود.
  • خصوصیات ظاهری :
    درختان پاپایا به سه گروه درختان نر، درختان ماده و درختان دوجنسی تقسیم بندی می شوند. درختان نر فقط گرده تولید کرده و میوه ای تولید نمی کنند. درختان ماده بدون گرده افشانی میوه های کوچک و غیر خوراکی تولید می کنند. درختان دوجنسی می تواند خود گرده افشانی کند چراکه گلها هم دارای پرچم و هم دارای تخمدان هستند. اکثر رقم های تجاری خربزه درختی از نوع دوجنسی هستند. ،همیشه سبز ،دو لپه که به صورت یک تنه با چوبی نرم به ارتفاع یک تا 10 متر رشد می نماید. این گیاه چند ساله است و ممکن است تا 20 سال سال باقی بماند ولی عمر اقتصادی آن بیشتر از سه سال نمی باشد. پاپایا دارای سیستم ریشه سطحی است. ساقه ساده ،کلفت و اسفنجی بوده و بدون انشعاب می باشد. گاهی هم انشعاباتی بر روی ساقه به وجود می آید. برگ های گیاه به صورا انتهایی در بالای ساقه به وجود می آیند. برگ ها دارای دمبرگ بلندی هستند. این گیاه فرازگرا است و می توان آن را در مرحله بلوغ کامل برداشت و در انبار نگهداری کرد و یا به نقاط دوردست فرستاد. میوه رسیده دارای پوستی نازک است. بذر پاپایا سیاه رنگ بوده و به تعداد زیاد روی جدار تخمدان یا گوشت میوه قرار گرفته است. ماده ای شفاف و کمی ترش اطراف بذر را پوشانده است که در موقع کاشت بذر باید این ماده را از بین برد تا بذر جوانه بزند.
  • خواص درمانی و کاربردهای صنعتی:
    میوه ها، برگ ها، و حتی شیره ی آن دارویی بوده و استفاده دارویی دارد. پاپاین یک ترکیب اصلی شیره و میوه خربزه درختی بوده که با جوشاندن و عصاره گیری و آبگیری آن در صنعت استفاده می شود. خربزه درختی منبعی غنی از آنتی اکسیدانهایی مانند کاروتن، ویتامین C، فلانووئید، ویتامینهایB، فولات و اسید پانتوتنیک و همچنین مواد معدنی نظیر پتاسیم، منیزیم و فیبر می باشد. از ابتلاء به سرطان روده جلوگیری می نماید. بعلاوه پاپایا حاوی، پاپین، آنزیمی برای هضم، درمان آسیب هایی که در ورزش بوجود می آید و آلرژی می باشد. حفاظت در مقابل بیماریهای قلبی، تقویت دستگاه گوارش ، تاثیرات ضد التهابی و حفاظت از سیستم ایمنی از دیگر خواص این میوه با ارزش می باشد.
  • شرایط محیط رشد:
    خربزه درختی به یخبندان حساس بوده و بهترین رشد را در شرایط نیمه استوایی دارد. بهترین خاک ها برای این گیاه خاک های غنی و هوموسی بوده که تقریبا مرطوب باشند به شرطی که از زهکشی خوبی بررخوردار باشند. خاک های ارگانیک و آلی لومی را در آفتاب کامل نیز می پسندد. میوه ها نیز در شرایط آفتاب کامل رشد و نو بهینه داشته و اگر درختان برای تولید میوه کاشته نشده باشند، یعنب حالت تزئینی داشته باشند می توانند شرایط نیمه سایه را تحمل کنند. چون ریشه آن سطحی است به خاک های عمیق نیاز ندارد. وقتی که گیاه تحت شرایط غرقابی قرار گیرد ،برگ هایش زرد شده و میوه ها ریزش می کنند. خربزه درختی برای رشد و نمو به هوایی گرم و مرطوب نیاز دارد. دمای زیر 10 درجه سانتیگراد باعث کاهش رشد درخت و میوه می شود. دمای زیر دو درجه باعث از بین رفتن گیاه می شود. ازدیگر عوامل مؤثر بر رشد پاپایا بادهای شدید است که خسارت های زیادی به این گیاه وارد می سازد. این گیاه به کمبود کلسیم بسیار حساس است.
  • نحوه تکثیر گیاه:
    به طور معمول خربزه درختی را به وسیله بذر تکثیر می نمایند. از آنجائیکه بذرها در اثر دگرگشنی به وجود می آیند ،گیاه حاصل از آنها گوناگونی زیادی از خود نشان می دهند. به همین خاطر برای تکثیر لازم است از بذرهایی استفاده شود که دارای هویت مشخصی باشند. برای این کار باید بذر را از میوه های کاملاً رسیده خارج نمود و در آفتاب خشک کرد و برای مدتی در دمای 10 درجه سانتیگراد نگهداری نمود. بهترین زمان برای کاشت بذر در نیمه های خرداد می باشد. بذرها را در خزانه در عمق یک سانتی متری می کارند و خزانه را صبح و عصر آب پاشی می کنند. بذرها پس از 15 تا20 روز جوانه می زنند. وقتی دانه نهال ها 60 روزه شدند ،آنها را در محل اصلی بر حسب نوع واریته به فاصله یک تا سه متر نشاء می کنند. بعد از کاشت برای رشد هرچه بهتر آبیاری ها 7 تا 10 روز یکبار الزامی است. از آنجایی که این گیاه رشد سریعی داشته و میزان محصول بالایی دارد مواد غذایی زیادی را از خاک خارج می کند. پس تغذیه گیاه با مقدار کافی مواد معدنی آلی در افزایش رشد و عملکرد مؤثر خواهد بود. ازدیاد خربزه درختی به وسیله قلمه های ساقه هم امکان پذیر است. ولی از آنجاییکه این گیاه به ندرت ساقه فرعی می دهد این کار تنها با قطع گیاه امکان پذیر خواهد بود.

 

دستورالعمل کاشت بذر خربزه درختی

بذر خربزه درختی معمولا در شرایط مناسب کشت طی 30 تا 120 روز جوانه خواهد زد ، خربزه درختی دارای رشد سریع می باشد .

بذرها را در عمق 10 میلیمتری از سطح خاک (ترکیبی از کوکوپیت و پیت ماس) و در دمای 23 درجه سانتی گراد قرار دهید.

به منظور جوانه زنی سریعتر بذرها می توان آن ها را به مدت 24 تا 40 ساعت در آب ولرم خیساند ( آب می بایست روزانه عوض شود) ، بیشتر دانه هایی که خیسانده شده اند متورم می گردند و به زیر آب می روند ، پس از آن بذرها را بکارید.

به منظور حفظ رطوبت خاک و مرطوب نگه داشتن بذرها ، می توان گلدان را در داخل پلاستیک قرار داده و درب آن را ببندید و یا پلاستکی را برروی گلدان و یا ظرف کشت تا زمان جوانه زنی قرار داد.از غوطه ور نمودن بذرها در آب خودداری نمایید و فقط آن ها را مرطوب نگه دارید

 

 

برچسب‌های محصول

برای جدا کردن برچسب‌ها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.

نظرات مشتری

bazr نقد و بررسی توسط zahra
امتیازمحصول
سلام من بذر بلوبری میخوام
درخت پاپایا و اژدها رو هم میخواستم ولی منتظر میمونم تا بلوبری هم بیارید با هم بخرم سرررررررریع.
پاسخ : نهال دوساله بلوبری موجودمی باشد. (ارسال شده در ۹۴/۰۳/۲۴)

نظر خودتان را بنویسید

شما نظر می دهید: بذر پاپایا قرمز پابلند (خربزه درختی) - Papaya Seeds

شما به این محصول چه امتیازی می‌دهید؟ *

  1 ستاره 2 ستاره 3 ستاره 4 ستاره 5 ستاره
امتیازمحصول
شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳