شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳ سفارشات اول هفته آینده ارسال خواهد شد

(0)

پیاز سنبل هلندی

بازنگری سریع

 


نکته : با توجه به اینکه مبدا ارسال گیاهچه ونوس مگس خوار ، گل هویا قلبی شکل ،گیاه گوشت خوار کوزه ای و گل ارکیده و پیاز لاله و سنبل با سایر محصولات متفاوت می باشد ، لطفا این گیاهچه ها را باهم  و جدای از سایر محصولات ثبت سفارش بفرمایید.جهت ارسال سریعتر و حفظ سلامت گیاه لطفا پست پیشتاز را انتخاب بفرمایید.


پیاز سنبل


18+سایز 


نکته : ارسال پیازها از یک هفته دیگر آغازخواهد شد.از هم اکنون می توانید پیش خرید بفرمایید


 

4.500 تومان

این محصول در حال تامین می باشد!

100000158

جزییات

سنبل

  • سنبل یک گیاه گلدار چند ساله پیازی در خانواده Asparagaceae، بومی جنوب غربی آسیا ، جنوب و مرکز ترکیه ، شمال غرب سوریه ، لبنان است. این گیاه در قرن 16 به اروپا وارد شده است.
  • حدود 95% از نیاز جهانی سنبل ، در کشور هلند تولید می شود. از اینرو به این گل ، سنبل هلند نیز گفته می شود. این گیاه ، علفی و پیاز دار می باشد که با تولید گلچه های زنگوله ای شکل ، گل آذین خوشه ای ایجاد می کند. رنگ گل ها ، سفید ، زرد ، صورتی، قرمز ، بنفش و.. می باشد که معمولا رنگ غالب ، بنفش است. لازم به ذکر است سنبل وحشی یا سنبل ایرانی که بصورت خودرو دیده می شود . کلاغک یا موسکاری می باشد که از انواع سنبل نبوده و فقط با سنبل هم خانواده است.
  • این گیاه میتواند به بلندی 15 تا 20 سانتیمتر برسد و گل های زودرس آن بشکل خوشه انتهای ساقه گوشتی معمولا از نیمه اسفند تا فروردین باز میشود و به رنگهای سفید ، قرمز ، آبی ، بنفش ، صورتی و زرد و غیره است.
  • سنبل انواع کم پر و پر پر دارد که در ارقام پرپر حالت استوانه ای شکل گل آذین مشخص تر می باشد. ( سنبل های موجود در ایران اغلب کم پر هستند). تعداد گلبرگ ها در انواع کم پر و پر پر فرق نمی کند بلکه تعداد گلچه ها متفاوت می باشد. با توجه به اینکه منشا سنبل نواحی مدیترانه ای می باشد ، مناطقی که زمستان و بهار سرد و مرطوب و تابستان گرم و خشک دارند ، برای سنبل کاری مناسب ترین می باشند. ( سنبل گرما را برای انگیزش گل و سرما را برای تکمیل اندام های خود نیاز دارد).
  • برای نگهداری سنبل در منزل پیازهای پرورش یافته مخصوص مورد نیاز است که معمولا پس از یکبار گل دادن غیر قابل استفاده میشوند مگر اینکه در خاک مناسبی رشد کرده باشند که در این صورت هم ممکن است پیازچه ها دوسال طول بکشد تا گل بدهند .
  • در واقع سنبل یک گیاه آپارتمانی نیست ولی هنگام شکفتن گل‌هایش در آنجا ارج می‌یابد. معمولا برای این منظور بیش‌تر به سراغ سنبل‌های هلندی می‌روند، یعنی نژادی که خوشه‌ی متراکمی از گل‌های معطر و به رنگ‌های مختلف (سفید، زرد روشن، سرخ، قرمز، بنفش و یا آبی) می‌دهد.
  • کشت مصنوعی سنبل‌ها برای استفاده از آن‌ها در آپارتمان با انتخاب پیازی درشت که پیرامون آن دست کم 16 سانتیمتر باشد آغاز می‌شود. آنگاه چنین پیازی را در گلدانی کوچک و در خاکی سبک و سالم که حاوی خاک شن‌دار و خاک‌برگ باشد می‌کارند به صورتی که بیش از دو سوم پیاز داخل خاک نشود. آنگاه آن را در محلی خنک و یا داخل یک شاسی شیشه‌ای قرار می‌دهند و روی پیاز را با خاک سبکی می‌پوشانند و مدت شش هفته در این شرایط نگهداری می‌کنند و بالاخره گلدان را به محلی که حرارتی معتدل دارد می‌آورند و در اینجاست که به زودی شروع به گل دادن می‌کند.
  • این گیاه را در آپارتمان می توان درون پیت ، ماسه و یا آب پرورش داد . برای نگهداری آن در آب به گلدانهای مخصوصی نیاز دارد که دارای دهانه ای گشاد و گلوگاهی باریک باشند ، بقسمی که آب ریشه ها را فرا گرفته و مماس با انتهای پیاز گل باشد.
  • سنبل ، در تاریکی مطلق ریشه تولید میکند . بنابراین بهتر است بدین منظور پیاز را در قفسه آشپزخانه گذارده و حرارتی معادل 9 – 11 درجه سانتیگراد برای آن فراهم نمود .
  • پیازهائیکه در شن خوابانده شده اند را لازم است با گلدان در نقطه ای از باغچه که از خطر یخبندان محفوظ باشد دفن نمود .
  • برای اینکه بیرون آوردن گلدان از خاک در زمستان آسان شود می توان قبلا پوششی اطراف گلدان قرار داد .
  • هیچگاه گیاه را در مکانی که خیلی گرم باشد قرار ندهید
  • هرچه می توانید بر روی برگها آب بپاشید تا شادابی خود را حفظ کنند
  • برای کاشتن آن‌ها در تُنگ‌های بلورین نیز همین شیوه به کار می‌رود. بدین معنی که ابتدا آن‌ها را در محلی تاریک و در حرارتی بین 8 تا 10 درجه‌ی سانتیگراد نگهداری می‌کنند تا ریشه‌ها به حد کافی رشد نمایند و سپس آن‌ها را به آپارتمان‌های نسبتا گرم با حرارت ملایم می‌برند تا به گل بنشینند. گل سنبل در گلدان، جام یا تُنگ بلورین بین ماه‌های دی و فروردین به دست می‌آید.
  • · ارقامی که پیش از دی ماه گل می دهند: سوخ در تیر برداشت شده و در انبار 29 درجه سانتیگراد انبار می شود. در طول 5-4 هفته اول انبار داری ، دما به تدریج به 27 ، 23 ، 20 درجه سانتیگراد رسانیده می شود زمانی که گل داخل سوخ تشکیل شد، دما را به 17 درجه سانتیگراد می رسانند. · ارقامی که دی ماه گل می دهند: سوخ در تیر برداشت شده و در انبار 26 درجه سانتیگراد انبار می شود. برخی ارقام برای تشکیل گل به بیش از یک تا دو فته در انبار 26 درجه می مانند. پس از آن ، سوخ ها تا زمان کاشت در دمای 17 درجه سانتیگراد نگاه داشته می شوند. در مورد سایر ارقام ، باید سوخ ها را پس از برداشت تا اواسط مهر در دمای 26 درجه سانتیگراد نگهداری کرد . سپس تا زمان کاشت دمای انبار، 17 درجه سانتیگراد باشد. زمان کاشت سنبل اوایل تا اواسط پاییز ( حدودا آبان ، آذر) می باشد. در کشت سوخ ها باید دقت شود که نوک پیاز ها چند سانتیمتر بالاتر از سطح خاک قرار گیرند. بعد از کاشت پیاز ها باید آنها را آبیاری کرد و گلدان ها را به محلی سرد انتقال داد تا ریشه ها تکامل یابند. بعد به تدریج آنها را به محل گرمتری منتقل می کنیم تا برگ ها ظاهر شوند و در گلخانه های سرد به گل روند. در زمان حمل گلدان های سنبل ، با قرار دادن دو قیم در دو طرف پیاز گل و بستن خوشه گل به این قیم ها از شکستن آن ها جلوگیری می کنیم. برداشت سنبل ها زمانی که رنگ گلچه های پایینی مشخص شدند ، سنبل های گلدانی را می توان برای فروش بسته بندی کرد پس از 4 -2 روز گل ها کاملا باز می شوند. می توان آ نها را به مدت 4 هفته در دمای ) 0-2–( نگهداری کرد. گل بریدنی سنبل به همراه صفحه پایگاهی به فروش می رسد و نیاز به ریکات کردن ( زدن پایین ساقه) نیست. زمان برداشت گل بریدنی سنبل نیز مانند گل گلدانی آن است.

روشهای کاشت پیاز

پیاز سنبل را میتوان در باغچه، گلدان یا لیوان آب کاشت.

کاشت در باغچه

برای کاشت در باغچه بعد از اینکه خاک باغچه را بیل زده و نرم کرده و کلوخه‌ها را شکستید، با بیلچه حفره‌ای به عمق ۱۲ تا ۱۵ سانتی‌متر حفر کرده و پیاز را در آن قرار داده با خاک بپوشانید (از کف پیاز تا سطح خاک حدود ۱۲ تا ۱۵ سانتیمتر باشد)

برای حفاظت از زمستان و یخ‌بندان میتوان روی سطح خاک را با برگهای خشک شده یا کود حیوانی پوسیده مالچ (پوشش) داد. توجه داشته‌باشید که پیاز سنبل خود قادر است تا منفی ۲۰ درجه سانتیگراد را تحمل کند و این برای اغلب مناطق کوهستانی و سرد ایران جوابگو است. طبیعی است که با فرارسیدن روزهای نزدیک بهار و بهتر شدن دمای هوا میتوانید مالچ را بردارید.

کاشت در گلدان

گلدان باید زهکش کافی داشته باشد (زیر گلدان سوراخ باشد) – روی زهکشی تکه سفال یا چند سنگریزه قرار میدهیم – سایز گلدان معمولا ۱۴ انتخاب میشود (دهانه گلدان حدود ۱۴ سانتی‌متر و ارتفاع آن نیز در همین حدود)

ترکیب بستر مناسب برای سنبل خاکی لومی شنی است. یعنی حدود ۴۰درصد ترکیب بهتر است شن و ماسه باشد. همراه با ۴۰درصد رس یا خاک برگ و حدود ۲۰درصد ماده آلی مانند کود حیوانی پوسیده.

کاشت سنبل در گلدان 

از طرف دیگر میتوان از ترکیبهای بستری جدید استفاده کرد. مثلا ۴۰درصد پیت‌ماس + ۵۰درصد کوکوپیت + ۱۰درصد پرلیت

در روش کاشت در گلدان دیگر لازم نیست پیاز زیر بستر دفن شود بلکه قسمت فوقانی پیاز را روی سطح بستر قرار میدهیم.

مراحل کاشت: ابتدا روی سوراخ ته گلدان تکه سفال یا سنگ‌ریزه قرار میدهیم. سپس مقداری خاک بستر ریخته و پیاز را می‌گذاریم. سپس دور پیاز را پر میکنیم و مقداری فشار میدهیم. (نصف پیاز بیرون خاک می‌ماند) سپس آبیاری کرده و در محل گرم (بین ۱۲ تا ۲۰ درجه سانتیگراد مثبت) قرار میدهیم. در روزهای ابتدایی رشد گیاه به نور مستقیم نیازی ندارد و اگر نور هم فراهم نبود مشکلی نیست ولی بعد از خروج برگها باید به گیاه نور کافی برسد. هرچند که سنبل از نظر گلدهی روز خنثی است و طول روز در صورت فراهم بودن سایر شرایط در گلدهی تاثیر ندارد و سنبل میتواند در تاریکی نیز گلدهی بکند.

درطول مدت رشد آبیاری باید مرتب باشد و گلدان همواره مقداری نم‌باشد. پس از گلدهی میزان آبیاری کم میشود.

پس از پایان گلدهی و زمانی که برگها زرد شدند دیگر آبیاری نمیشود و پیاز باید برای سال بعد خارج شده و آماده گردد.

کاشت در لیوان آب

یکی از کارهای جالبی که میتوان با پیاز سنبل انجام داد کاشتن و به گل نشاندن آن در لیوان آب است.

کاشت سنبل در لیوان آب

ظرف یا استکانی لازم است که گلوی آن به نحوای باشد که پیاز داخل آب غرق نشود ولی تماس خوبی با آب نیز داشته باشد.(مثلا استکانهای کمرباریک قدیمی)

ظرف را پر از آب کرده و پیاز را در گلوی ظرف قرار میدهید به نحوی که ته پیاز (محل خروج ریشه‌ها) بتواند به آب دسترسی داشته باشد. نکته مهم در این کار آلوده نشدن آب به قارچها و عوامل بیماریزای دیگر است. برای جلوگیری از آلوده شدن آب میتوان از ذغال استفاده کرد. (یعنی تکه‌ای ذغال را در آب برای چند ساعت خیس کنید و در همین ظرف سنبل قرار دهید تا مقداری آب ظرف را ضدعفونی بکند.

مسلما استفاده از آب معدنی و سبک نسبت به آبهای شهری ارجحیت دارد. آب ظرف را میتوان عوض کرد تا همیشه تمییز بوده و اکسیژن کافی داشته باشد.


 

اطلاعات اضافی

توصیف

سنبل

  • سنبل یک گیاه گلدار چند ساله پیازی در خانواده Asparagaceae، بومی جنوب غربی آسیا ، جنوب و مرکز ترکیه ، شمال غرب سوریه ، لبنان است. این گیاه در قرن 16 به اروپا وارد شده است.
  • حدود 95% از نیاز جهانی سنبل ، در کشور هلند تولید می شود. از اینرو به این گل ، سنبل هلند نیز گفته می شود. این گیاه ، علفی و پیاز دار می باشد که با تولید گلچه های زنگوله ای شکل ، گل آذین خوشه ای ایجاد می کند. رنگ گل ها ، سفید ، زرد ، صورتی، قرمز ، بنفش و.. می باشد که معمولا رنگ غالب ، بنفش است. لازم به ذکر است سنبل وحشی یا سنبل ایرانی که بصورت خودرو دیده می شود . کلاغک یا موسکاری می باشد که از انواع سنبل نبوده و فقط با سنبل هم خانواده است.
  • این گیاه میتواند به بلندی 15 تا 20 سانتیمتر برسد و گل های زودرس آن بشکل خوشه انتهای ساقه گوشتی معمولا از نیمه اسفند تا فروردین باز میشود و به رنگهای سفید ، قرمز ، آبی ، بنفش ، صورتی و زرد و غیره است.
  • سنبل انواع کم پر و پر پر دارد که در ارقام پرپر حالت استوانه ای شکل گل آذین مشخص تر می باشد. ( سنبل های موجود در ایران اغلب کم پر هستند). تعداد گلبرگ ها در انواع کم پر و پر پر فرق نمی کند بلکه تعداد گلچه ها متفاوت می باشد. با توجه به اینکه منشا سنبل نواحی مدیترانه ای می باشد ، مناطقی که زمستان و بهار سرد و مرطوب و تابستان گرم و خشک دارند ، برای سنبل کاری مناسب ترین می باشند. ( سنبل گرما را برای انگیزش گل و سرما را برای تکمیل اندام های خود نیاز دارد).
  • برای نگهداری سنبل در منزل پیازهای پرورش یافته مخصوص مورد نیاز است که معمولا پس از یکبار گل دادن غیر قابل استفاده میشوند مگر اینکه در خاک مناسبی رشد کرده باشند که در این صورت هم ممکن است پیازچه ها دوسال طول بکشد تا گل بدهند .
  • در واقع سنبل یک گیاه آپارتمانی نیست ولی هنگام شکفتن گل‌هایش در آنجا ارج می‌یابد. معمولا برای این منظور بیش‌تر به سراغ سنبل‌های هلندی می‌روند، یعنی نژادی که خوشه‌ی متراکمی از گل‌های معطر و به رنگ‌های مختلف (سفید، زرد روشن، سرخ، قرمز، بنفش و یا آبی) می‌دهد.
  • کشت مصنوعی سنبل‌ها برای استفاده از آن‌ها در آپارتمان با انتخاب پیازی درشت که پیرامون آن دست کم 16 سانتیمتر باشد آغاز می‌شود. آنگاه چنین پیازی را در گلدانی کوچک و در خاکی سبک و سالم که حاوی خاک شن‌دار و خاک‌برگ باشد می‌کارند به صورتی که بیش از دو سوم پیاز داخل خاک نشود. آنگاه آن را در محلی خنک و یا داخل یک شاسی شیشه‌ای قرار می‌دهند و روی پیاز را با خاک سبکی می‌پوشانند و مدت شش هفته در این شرایط نگهداری می‌کنند و بالاخره گلدان را به محلی که حرارتی معتدل دارد می‌آورند و در اینجاست که به زودی شروع به گل دادن می‌کند.
  • این گیاه را در آپارتمان می توان درون پیت ، ماسه و یا آب پرورش داد . برای نگهداری آن در آب به گلدانهای مخصوصی نیاز دارد که دارای دهانه ای گشاد و گلوگاهی باریک باشند ، بقسمی که آب ریشه ها را فرا گرفته و مماس با انتهای پیاز گل باشد.
  • سنبل ، در تاریکی مطلق ریشه تولید میکند . بنابراین بهتر است بدین منظور پیاز را در قفسه آشپزخانه گذارده و حرارتی معادل 9 – 11 درجه سانتیگراد برای آن فراهم نمود .
  • پیازهائیکه در شن خوابانده شده اند را لازم است با گلدان در نقطه ای از باغچه که از خطر یخبندان محفوظ باشد دفن نمود .
  • برای اینکه بیرون آوردن گلدان از خاک در زمستان آسان شود می توان قبلا پوششی اطراف گلدان قرار داد .
  • هیچگاه گیاه را در مکانی که خیلی گرم باشد قرار ندهید
  • هرچه می توانید بر روی برگها آب بپاشید تا شادابی خود را حفظ کنند
  • برای کاشتن آن‌ها در تُنگ‌های بلورین نیز همین شیوه به کار می‌رود. بدین معنی که ابتدا آن‌ها را در محلی تاریک و در حرارتی بین 8 تا 10 درجه‌ی سانتیگراد نگهداری می‌کنند تا ریشه‌ها به حد کافی رشد نمایند و سپس آن‌ها را به آپارتمان‌های نسبتا گرم با حرارت ملایم می‌برند تا به گل بنشینند. گل سنبل در گلدان، جام یا تُنگ بلورین بین ماه‌های دی و فروردین به دست می‌آید.
  • · ارقامی که پیش از دی ماه گل می دهند: سوخ در تیر برداشت شده و در انبار 29 درجه سانتیگراد انبار می شود. در طول 5-4 هفته اول انبار داری ، دما به تدریج به 27 ، 23 ، 20 درجه سانتیگراد رسانیده می شود زمانی که گل داخل سوخ تشکیل شد، دما را به 17 درجه سانتیگراد می رسانند. · ارقامی که دی ماه گل می دهند: سوخ در تیر برداشت شده و در انبار 26 درجه سانتیگراد انبار می شود. برخی ارقام برای تشکیل گل به بیش از یک تا دو فته در انبار 26 درجه می مانند. پس از آن ، سوخ ها تا زمان کاشت در دمای 17 درجه سانتیگراد نگاه داشته می شوند. در مورد سایر ارقام ، باید سوخ ها را پس از برداشت تا اواسط مهر در دمای 26 درجه سانتیگراد نگهداری کرد . سپس تا زمان کاشت دمای انبار، 17 درجه سانتیگراد باشد. زمان کاشت سنبل اوایل تا اواسط پاییز ( حدودا آبان ، آذر) می باشد. در کشت سوخ ها باید دقت شود که نوک پیاز ها چند سانتیمتر بالاتر از سطح خاک قرار گیرند. بعد از کاشت پیاز ها باید آنها را آبیاری کرد و گلدان ها را به محلی سرد انتقال داد تا ریشه ها تکامل یابند. بعد به تدریج آنها را به محل گرمتری منتقل می کنیم تا برگ ها ظاهر شوند و در گلخانه های سرد به گل روند. در زمان حمل گلدان های سنبل ، با قرار دادن دو قیم در دو طرف پیاز گل و بستن خوشه گل به این قیم ها از شکستن آن ها جلوگیری می کنیم. برداشت سنبل ها زمانی که رنگ گلچه های پایینی مشخص شدند ، سنبل های گلدانی را می توان برای فروش بسته بندی کرد پس از 4 -2 روز گل ها کاملا باز می شوند. می توان آ نها را به مدت 4 هفته در دمای ) 0-2–( نگهداری کرد. گل بریدنی سنبل به همراه صفحه پایگاهی به فروش می رسد و نیاز به ریکات کردن ( زدن پایین ساقه) نیست. زمان برداشت گل بریدنی سنبل نیز مانند گل گلدانی آن است.

روشهای کاشت پیاز

پیاز سنبل را میتوان در باغچه، گلدان یا لیوان آب کاشت.

کاشت در باغچه

برای کاشت در باغچه بعد از اینکه خاک باغچه را بیل زده و نرم کرده و کلوخه‌ها را شکستید، با بیلچه حفره‌ای به عمق ۱۲ تا ۱۵ سانتی‌متر حفر کرده و پیاز را در آن قرار داده با خاک بپوشانید (از کف پیاز تا سطح خاک حدود ۱۲ تا ۱۵ سانتیمتر باشد)

برای حفاظت از زمستان و یخ‌بندان میتوان روی سطح خاک را با برگهای خشک شده یا کود حیوانی پوسیده مالچ (پوشش) داد. توجه داشته‌باشید که پیاز سنبل خود قادر است تا منفی ۲۰ درجه سانتیگراد را تحمل کند و این برای اغلب مناطق کوهستانی و سرد ایران جوابگو است. طبیعی است که با فرارسیدن روزهای نزدیک بهار و بهتر شدن دمای هوا میتوانید مالچ را بردارید.

کاشت در گلدان

گلدان باید زهکش کافی داشته باشد (زیر گلدان سوراخ باشد) – روی زهکشی تکه سفال یا چند سنگریزه قرار میدهیم – سایز گلدان معمولا ۱۴ انتخاب میشود (دهانه گلدان حدود ۱۴ سانتی‌متر و ارتفاع آن نیز در همین حدود)

ترکیب بستر مناسب برای سنبل خاکی لومی شنی است. یعنی حدود ۴۰درصد ترکیب بهتر است شن و ماسه باشد. همراه با ۴۰درصد رس یا خاک برگ و حدود ۲۰درصد ماده آلی مانند کود حیوانی پوسیده.

کاشت سنبل در گلدان 

از طرف دیگر میتوان از ترکیبهای بستری جدید استفاده کرد. مثلا ۴۰درصد پیت‌ماس + ۵۰درصد کوکوپیت + ۱۰درصد پرلیت

در روش کاشت در گلدان دیگر لازم نیست پیاز زیر بستر دفن شود بلکه قسمت فوقانی پیاز را روی سطح بستر قرار میدهیم.

مراحل کاشت: ابتدا روی سوراخ ته گلدان تکه سفال یا سنگ‌ریزه قرار میدهیم. سپس مقداری خاک بستر ریخته و پیاز را می‌گذاریم. سپس دور پیاز را پر میکنیم و مقداری فشار میدهیم. (نصف پیاز بیرون خاک می‌ماند) سپس آبیاری کرده و در محل گرم (بین ۱۲ تا ۲۰ درجه سانتیگراد مثبت) قرار میدهیم. در روزهای ابتدایی رشد گیاه به نور مستقیم نیازی ندارد و اگر نور هم فراهم نبود مشکلی نیست ولی بعد از خروج برگها باید به گیاه نور کافی برسد. هرچند که سنبل از نظر گلدهی روز خنثی است و طول روز در صورت فراهم بودن سایر شرایط در گلدهی تاثیر ندارد و سنبل میتواند در تاریکی نیز گلدهی بکند.

درطول مدت رشد آبیاری باید مرتب باشد و گلدان همواره مقداری نم‌باشد. پس از گلدهی میزان آبیاری کم میشود.

پس از پایان گلدهی و زمانی که برگها زرد شدند دیگر آبیاری نمیشود و پیاز باید برای سال بعد خارج شده و آماده گردد.

کاشت در لیوان آب

یکی از کارهای جالبی که میتوان با پیاز سنبل انجام داد کاشتن و به گل نشاندن آن در لیوان آب است.

کاشت سنبل در لیوان آب

ظرف یا استکانی لازم است که گلوی آن به نحوای باشد که پیاز داخل آب غرق نشود ولی تماس خوبی با آب نیز داشته باشد.(مثلا استکانهای کمرباریک قدیمی)

ظرف را پر از آب کرده و پیاز را در گلوی ظرف قرار میدهید به نحوی که ته پیاز (محل خروج ریشه‌ها) بتواند به آب دسترسی داشته باشد. نکته مهم در این کار آلوده نشدن آب به قارچها و عوامل بیماریزای دیگر است. برای جلوگیری از آلوده شدن آب میتوان از ذغال استفاده کرد. (یعنی تکه‌ای ذغال را در آب برای چند ساعت خیس کنید و در همین ظرف سنبل قرار دهید تا مقداری آب ظرف را ضدعفونی بکند.

مسلما استفاده از آب معدنی و سبک نسبت به آبهای شهری ارجحیت دارد. آب ظرف را میتوان عوض کرد تا همیشه تمییز بوده و اکسیژن کافی داشته باشد.


 

برچسب‌های محصول

برای جدا کردن برچسب‌ها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.

نظر خودتان را بنویسید

شما نظر می دهید: پیاز سنبل هلندی

شما به این محصول چه امتیازی می‌دهید؟ *

  1 ستاره 2 ستاره 3 ستاره 4 ستاره 5 ستاره
امتیازمحصول
شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳