شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳

(0)

بذر بادام هندی - Cashew Tree Seeds

بازنگری سریع

موطن اصلی این درخت آمریكای جنوبی  و برزیل می باشد كه پس ازكشف آمریكا توسط پرتقالی ها به سایر نقاط دنیا برده شد. امروزه كشور هندوستان بزرگترین تولید كنندهٔ این محصول بوده وجنوب غربی این كشور ازمراكز عمدهٔ كاشت می باشد.
مقاومت درختچهٔ كاشو یا بادام هندی نسبت به كم آبی بیشتر از درخت انبه است، اما درمقابل سرما حساس تر از انبه می باشد.

0 تومان

این محصول در حال تامین می باشد!

000000100

جزییات

بادام هندی

  • میوهٔ حقیقی دراین درخت محتوی مغز یعنی قسمت خوراكی میوه می باشد. میوه دارای قسمتی لوبیایی شكل، ودرانتها نسبتا طویل ومتورم است كه در داخل این برآمدگی مغز یا قسمت خوراكی میوه قرار دارد كه پس ازرسیدن كامل میوه و برداشت بایستی مغزمیوه را برای عرضه به بازار از پوست آن جدا بنمایند.
    سه تاچهار هفته پس ازباز شدن گل وتشكیل میوه یعنی تلقیح گلهای ماده دم گل شروع به رشد كرده و۳-۲ ماه بعد كه میوهٔ حقیقی كاملا رسید رشد دم میوه نیز به حداكثر رسیده جسمی نرم وگوشتی با طعم كمی ترش كه بسیار معطراست تولید می كند. این شبه میوه یا دم گل متورم وبرای تهیهٔ یك نوع شراب ویا مصرف به صورت تازه خوری به عنوان میوه مورد استفاده قرار میگیرد. درموقع رسیدن كامل، قطر دم میوه به۵-۴ وطول آن به۱۰-۵ سانتیمتر می رسد ورنگ آن صورتی یا زرد می گردد.
  • کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا یا کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود.

خصوصیات گیاهشناسی :

گیاهی همیشه سبز و بزرگ، به طول حدود 12-10 متر، با یک تنه ی کوتاه و نامنظم است. برگ ها دارای آرایش مارپیچی؛ ساختار چرمی، بیضوی شکل یا واژتخم مرغی است که حدود 4 تا 22 سانتیمر طول و حدود 2 تا 15 سانتیمتر عرض دارد. دارای گل های کوچکی است که این گل ها در ابتدا سبز رنگ و در نهایت به رنگ قرمز تبدیل می شوند. هر گل دارای 5 گلبرگ بلند و باریک و نوک تیز می باشد که حدود 7 تا 15 میلیمتر طول دارد. میوه کاشو یک میوه فرعی است. این میوه گلابی شکل بوده و از دمگل و نهنج گل به وجود می آید. به میوه این گیاه سیب کاشو هم گفته می شود. میوه های رسیده زردرنگ یا قرمز رنگ بوده و حدود 5 تا 11 سانتیمتر طول دارند. این میوه مزه شیرینی داشته و بسیار آبدار است.

  • میوه دارای قسمتی لوبیایی شکل در انتها که نسبتاً طویل و متورم است تشکیل شده. در داخل این برآمدگی مغز یا قسمت خوراکی میوه قرار دارد که پس از رسیدن کامل میوه و برداشت بایستی مغز میوه را برای عرضه به بازار از پوست آن جدا نمود. سه تا چهار هفته پس از بازشدن گل و تشکیل میوه یعنی تلقیح گلهای ماده دم گل شروع به رشد کرده و ۳-۲ ماه بعد که میوهٔ حقیقی کاملاً رسید رشد دم میوه نیز به حداکثر رسیده، جسمی نرم و گوشتی با طعم کمی ترش که بسیار معطر است نیز تولید می کند.

شرایط محیط رشد:

به دلیل اینکه کاشو یا بادام هندی بومی مناطق گرمسیری است ، بنابراین در مناطقی که دارای آب وهوای گرمسیری باشد رشد خوبی دارد. درخت در بدترین و کم عمق ترین خاک ها رویش دارد و محصول تولید می کند ولی کشت در خاک های عمیق و لیمونی باعث افزایش باردهی و رشد بهتر درخت می گردد. مقاومت درختچهٔ کاشو (بادام هندی) نسبت به کم آبی بیشتر از درخت انبه است، اما در مقابل سرما حساستر از انبه می باشد.

  •   مغز بادام هندی که دارای مقدار زیادی چربی می باشد خیلی زود تند و فاسد می گردد یعنی چربی آن در مجاورت اکسیژن هوا اکسید می شود. برای حمل این محصول به نقاط دوردست باید آنها را درجعبه های فلزی غیرقابل نفوذ به هوا قرار دهند و پس از پرکردن جعبهٔ اول هوای داخل آنرا خارج نموده و به جای آن گاز دی اکسید کربن وارد کرده و در جعبه را مسدود نمایند، بدین طریق می توان مغز کاشو را تا دو سال بدون اینکه فاسد شود، نگهداری کرد.

ترکیب شیمیایی این میوه شامل :

گلوکز یا لوولز ۹%-۷% ، اسید تانیک 30% (این ماده باعث گس شدن طعم میوه می شود) ، مواد معدنی۱۲% ، مغز در کاشو علاوه بر طعم مطبوعی که دارد ، ۱۵% پروتئین و ۴۰% چربی هم دارد.

خواص درمانی :

مصرف بادام هندی برای پیشگیری از تشکیل سنگ های صفراوی بسیار مفید است. سلامت استخوان ها و آرامش را سبب می گردد. از دیگر مواد معدنی موجود در کاشو می توان به مِس اشاره کرد. مس یکی از اجزای مهم آنزیم های بدن است که در بسیاری از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت می کند. مس برای حذف رادیکال های آزاد مُضر در بدن و برای استفاده ی بهینه ی آهن کمک بزرگی است. مس برای تولید ملانین و برای پرورش استخوان ها و بافت های ارتباطی بدن ضروری است. بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K است که به تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن کمک می کند. کاشو فشار خون بالا را کاهش می دهد چرا که به عنوان یک دیوروتیک یا مُدر خوب مطرح می باشد و علاوه بر این، منیزیم و لینولنیک اسید نیز در آن یافت می شود که از عوامل تنظیم کننده ی فشار خون هستند.

تکثیر:

این درخت معمولاً با بذر تکثیر گردیده و برای انجام این عمل ۳-۲ عدد بذر، مستقیماً در باغ کاشته می شود (به علت اینکه انتقال نهال های جوان توام با اشکالاتی است از کشت آن در خزانه صرف نظر می نمایند). بعد از رویش بذرها یک عدد از آنها را نگه داشته و بقیه را حذف می نمایند .در حالتی که بخواهیم گیاهچه ها را پس از رویش به زمین اصلی منتقل کنیم، ازگلدان های توربی استفاده می نمائیم؛ بدین صورت که بذرها را در گلدان های توربی کاشته و در زمان انتقال توأم با گلدان، گیاهان جوان را هم در زمین اصلی می کاریم. بنابراین گلدان با نهال ها در داخل خاک قرار گرفته و به مرور پوسیده و از بین می روند. فاصلهٔ کاشت درخت کاشو در باغات دیم و اراضی نامرغوب درحدود ۱۸ متر درهر جهت، و در اراضی زراعتی حاصلخیز با آبیاری ،۱۲ -۱۰ متر می باشد.

  • با اینکه بذرهای درخت هیچ نوع رکود بذری ندارند، اما بذور را باید با قرار دادن در آب، ازنظر وجود جنین مورد آزمایش قرار داد (بذرهای غوطه ور حذف می گردند). جوانه زنی درمدت ۲۰-۱۵ روز صورت می گیرد

كاشت درخت :
این درخت در دورهٔ جوانی رشد سریعی دارد ولی طول عمر آن كم است وحدود بیست سال زندگی می كند، درحالی كه درخت انبه وپسته كه با بادام هندی در یك خانواده قرار دارند تا یكصد سال عمر می كنند.
بیشتر محصول ادام هندی از درختانی كه درنامرغوب ترین اراضی وبطور وحشی وخودرو سبز شده اند، جمع آوری می گردد. منتها باغهای كاشته شده هم نسبتا زیاد است ودرختی كه درزمین مرغوب كاشته شده ومورد مراقبت قرار می گیرد، محصول بیشتری می دهد.
فاصلهٔ كاشت درخت كاشو درباغات دیم واراضی نامرغوب درحدود ۱۸متر درهر جهت، ودر اراضی زراعتی حاصلخیز با آبیاری،۱۲-۱۰متر می باشد.

 

 نكتــه:

نیاز درخت كاشو نسبت به گرده افشانی زیاد بوده، ومیزان دگرگشنی درآن كم است.

هشدار:
1- بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای از اگزالات می باشد. مطالعات نشان داده است که تجمع این مواد در بدن می تواند منجر به کریستاله شدن آن ها و در نتیجه ایجاد مشکل شود. از این رو افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه ی صفرای شان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز گردد.
2- آلرژی غذایی یکی دیگر از عوارضی است که ممکن است با خوردن بادام هندی به وجود بیاید. این واکنش های آلرژیک ممکن است یا فوری و خاص باشد (مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و...) یا ممکن است با تأخیر و عمومی باشد (مانند خستگی وافسردگی).



اطلاعات اضافی

توصیف

بادام هندی

  • میوهٔ حقیقی دراین درخت محتوی مغز یعنی قسمت خوراكی میوه می باشد. میوه دارای قسمتی لوبیایی شكل، ودرانتها نسبتا طویل ومتورم است كه در داخل این برآمدگی مغز یا قسمت خوراكی میوه قرار دارد كه پس ازرسیدن كامل میوه و برداشت بایستی مغزمیوه را برای عرضه به بازار از پوست آن جدا بنمایند.
    سه تاچهار هفته پس ازباز شدن گل وتشكیل میوه یعنی تلقیح گلهای ماده دم گل شروع به رشد كرده و۳-۲ ماه بعد كه میوهٔ حقیقی كاملا رسید رشد دم میوه نیز به حداكثر رسیده جسمی نرم وگوشتی با طعم كمی ترش كه بسیار معطراست تولید می كند. این شبه میوه یا دم گل متورم وبرای تهیهٔ یك نوع شراب ویا مصرف به صورت تازه خوری به عنوان میوه مورد استفاده قرار میگیرد. درموقع رسیدن كامل، قطر دم میوه به۵-۴ وطول آن به۱۰-۵ سانتیمتر می رسد ورنگ آن صورتی یا زرد می گردد.
  • کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا یا کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود.

خصوصیات گیاهشناسی :

گیاهی همیشه سبز و بزرگ، به طول حدود 12-10 متر، با یک تنه ی کوتاه و نامنظم است. برگ ها دارای آرایش مارپیچی؛ ساختار چرمی، بیضوی شکل یا واژتخم مرغی است که حدود 4 تا 22 سانتیمر طول و حدود 2 تا 15 سانتیمتر عرض دارد. دارای گل های کوچکی است که این گل ها در ابتدا سبز رنگ و در نهایت به رنگ قرمز تبدیل می شوند. هر گل دارای 5 گلبرگ بلند و باریک و نوک تیز می باشد که حدود 7 تا 15 میلیمتر طول دارد. میوه کاشو یک میوه فرعی است. این میوه گلابی شکل بوده و از دمگل و نهنج گل به وجود می آید. به میوه این گیاه سیب کاشو هم گفته می شود. میوه های رسیده زردرنگ یا قرمز رنگ بوده و حدود 5 تا 11 سانتیمتر طول دارند. این میوه مزه شیرینی داشته و بسیار آبدار است.

  • میوه دارای قسمتی لوبیایی شکل در انتها که نسبتاً طویل و متورم است تشکیل شده. در داخل این برآمدگی مغز یا قسمت خوراکی میوه قرار دارد که پس از رسیدن کامل میوه و برداشت بایستی مغز میوه را برای عرضه به بازار از پوست آن جدا نمود. سه تا چهار هفته پس از بازشدن گل و تشکیل میوه یعنی تلقیح گلهای ماده دم گل شروع به رشد کرده و ۳-۲ ماه بعد که میوهٔ حقیقی کاملاً رسید رشد دم میوه نیز به حداکثر رسیده، جسمی نرم و گوشتی با طعم کمی ترش که بسیار معطر است نیز تولید می کند.

شرایط محیط رشد:

به دلیل اینکه کاشو یا بادام هندی بومی مناطق گرمسیری است ، بنابراین در مناطقی که دارای آب وهوای گرمسیری باشد رشد خوبی دارد. درخت در بدترین و کم عمق ترین خاک ها رویش دارد و محصول تولید می کند ولی کشت در خاک های عمیق و لیمونی باعث افزایش باردهی و رشد بهتر درخت می گردد. مقاومت درختچهٔ کاشو (بادام هندی) نسبت به کم آبی بیشتر از درخت انبه است، اما در مقابل سرما حساستر از انبه می باشد.

  •   مغز بادام هندی که دارای مقدار زیادی چربی می باشد خیلی زود تند و فاسد می گردد یعنی چربی آن در مجاورت اکسیژن هوا اکسید می شود. برای حمل این محصول به نقاط دوردست باید آنها را درجعبه های فلزی غیرقابل نفوذ به هوا قرار دهند و پس از پرکردن جعبهٔ اول هوای داخل آنرا خارج نموده و به جای آن گاز دی اکسید کربن وارد کرده و در جعبه را مسدود نمایند، بدین طریق می توان مغز کاشو را تا دو سال بدون اینکه فاسد شود، نگهداری کرد.

ترکیب شیمیایی این میوه شامل :

گلوکز یا لوولز ۹%-۷% ، اسید تانیک 30% (این ماده باعث گس شدن طعم میوه می شود) ، مواد معدنی۱۲% ، مغز در کاشو علاوه بر طعم مطبوعی که دارد ، ۱۵% پروتئین و ۴۰% چربی هم دارد.

خواص درمانی :

مصرف بادام هندی برای پیشگیری از تشکیل سنگ های صفراوی بسیار مفید است. سلامت استخوان ها و آرامش را سبب می گردد. از دیگر مواد معدنی موجود در کاشو می توان به مِس اشاره کرد. مس یکی از اجزای مهم آنزیم های بدن است که در بسیاری از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت می کند. مس برای حذف رادیکال های آزاد مُضر در بدن و برای استفاده ی بهینه ی آهن کمک بزرگی است. مس برای تولید ملانین و برای پرورش استخوان ها و بافت های ارتباطی بدن ضروری است. بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K است که به تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن کمک می کند. کاشو فشار خون بالا را کاهش می دهد چرا که به عنوان یک دیوروتیک یا مُدر خوب مطرح می باشد و علاوه بر این، منیزیم و لینولنیک اسید نیز در آن یافت می شود که از عوامل تنظیم کننده ی فشار خون هستند.

تکثیر:

این درخت معمولاً با بذر تکثیر گردیده و برای انجام این عمل ۳-۲ عدد بذر، مستقیماً در باغ کاشته می شود (به علت اینکه انتقال نهال های جوان توام با اشکالاتی است از کشت آن در خزانه صرف نظر می نمایند). بعد از رویش بذرها یک عدد از آنها را نگه داشته و بقیه را حذف می نمایند .در حالتی که بخواهیم گیاهچه ها را پس از رویش به زمین اصلی منتقل کنیم، ازگلدان های توربی استفاده می نمائیم؛ بدین صورت که بذرها را در گلدان های توربی کاشته و در زمان انتقال توأم با گلدان، گیاهان جوان را هم در زمین اصلی می کاریم. بنابراین گلدان با نهال ها در داخل خاک قرار گرفته و به مرور پوسیده و از بین می روند. فاصلهٔ کاشت درخت کاشو در باغات دیم و اراضی نامرغوب درحدود ۱۸ متر درهر جهت، و در اراضی زراعتی حاصلخیز با آبیاری ،۱۲ -۱۰ متر می باشد.

  • با اینکه بذرهای درخت هیچ نوع رکود بذری ندارند، اما بذور را باید با قرار دادن در آب، ازنظر وجود جنین مورد آزمایش قرار داد (بذرهای غوطه ور حذف می گردند). جوانه زنی درمدت ۲۰-۱۵ روز صورت می گیرد

كاشت درخت :
این درخت در دورهٔ جوانی رشد سریعی دارد ولی طول عمر آن كم است وحدود بیست سال زندگی می كند، درحالی كه درخت انبه وپسته كه با بادام هندی در یك خانواده قرار دارند تا یكصد سال عمر می كنند.
بیشتر محصول ادام هندی از درختانی كه درنامرغوب ترین اراضی وبطور وحشی وخودرو سبز شده اند، جمع آوری می گردد. منتها باغهای كاشته شده هم نسبتا زیاد است ودرختی كه درزمین مرغوب كاشته شده ومورد مراقبت قرار می گیرد، محصول بیشتری می دهد.
فاصلهٔ كاشت درخت كاشو درباغات دیم واراضی نامرغوب درحدود ۱۸متر درهر جهت، ودر اراضی زراعتی حاصلخیز با آبیاری،۱۲-۱۰متر می باشد.

 

 نكتــه:

نیاز درخت كاشو نسبت به گرده افشانی زیاد بوده، ومیزان دگرگشنی درآن كم است.

هشدار:
1- بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای از اگزالات می باشد. مطالعات نشان داده است که تجمع این مواد در بدن می تواند منجر به کریستاله شدن آن ها و در نتیجه ایجاد مشکل شود. از این رو افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه ی صفرای شان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز گردد.
2- آلرژی غذایی یکی دیگر از عوارضی است که ممکن است با خوردن بادام هندی به وجود بیاید. این واکنش های آلرژیک ممکن است یا فوری و خاص باشد (مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و...) یا ممکن است با تأخیر و عمومی باشد (مانند خستگی وافسردگی).



برچسب‌های محصول

برای جدا کردن برچسب‌ها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.

نظر خودتان را بنویسید

شما نظر می دهید: بذر بادام هندی - Cashew Tree Seeds

شما به این محصول چه امتیازی می‌دهید؟ *

  1 ستاره 2 ستاره 3 ستاره 4 ستاره 5 ستاره
امتیازمحصول
شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳