شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳

(0)

نهال آووکادو پیوندی اصلاح شده - Avocado Plant - ارسال توسط تیپاکس

بازنگری سریع

آووکادو و یا گلابی تمساح نام درخت و میوهٔ آن درخت است. این درخت در مناطق گرم و استوایی می روید و میوه ای سبز رنگ با هسته ای درشت دارد. این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است.


نکته : نهال های آوواکادو 1 تا 2 ساله بوده و اصلاح شده و پیوندی و ارتفاع آن 50 سانتی متر تا 70 سانتی متر  می باشند.

0 تومان

این محصول در حال تامین می باشد!

100000197

جزییات

آووکادو

آووکادو و یا گلابی تمساح نام درخت و میوهٔ آن درخت است. این درخت در مناطق گرم و استوایی می‌روید و میوه‌ای سبز رنگ با هسته‌ای درشت دارد.
تاريخچه پيدايش آووکادو به هفت هزار سال قبل از ميلاد مسيح برمي‏گردد که به خاطر بافت نرم و خواص درماني‏اش، توسط اقوامAztecs و Incas در آمريکاي جنوبي استفاده مي‏شده است.
آواکادو (پرسی آمریکانا) درختی است که میوهٔ آن در گونهٔ گیاهان گل‌دار طبقه‌بندی می‌شود. این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است و تا ۲۰ متر رشد می‌کند و رشد خیلی سریعی دارد. این گیاه همیشه برگهای سبز دارد که طول آنها به ۱۲ تا ۱۵ سانتی‌متر می‌رسد. گلهای آن نامشخص (ناپیدا) و به رنگ زرد مایل به سبز و به عرض ۵ تا ۱۰ میلی‌متر است. میوهٔ گلابی شکل آن از نظر گیاه‌شناسی یک سته یا شفت است که ۷ تا ۱۰ سانتی‌متر طول دارد.
آواکادو درختی افراشته است که طولش 9 متر و گاهی تا 18 متر يا بيشتر هم می رسد، قطر تنه آن 30 تا 60 سانتی متر است(در درختان پيرتر اين قطر بيشتر) ، گاهی ممکن است اين گياه از سطح زمين منشعب و شاخه شاخه بشود. تقريبا هميشه سبز، و در زمان گلدهی در فصل خشک مقداری برگ ريزی دارد، برگ ها متناوب ، سبزمايل به تيره ، در سطح بالايی براق و در سطح زيری متمايل به سفيداست(نيزه ای شکل ، بيضی ،تخم مرغی ،دايره ای شکل و يا به شکل تخم وارونه )است. گل آذين خوشه، فاقد گلبرگ ، ميوه گلابی شکل کمتر گرد يا تخم مرغی است و 7.5 تا 33 سانتی متر درازا و 15 سانتی متر عرض دارد، پوست ممکن است سبز مايل به زرد ،سبز مايل به تيره ،زرشکی ،زرشکی مایل به تيره و گاهی اوقات لکه های زرد رنگی هم روی آن مشاهده می شود. گوشت آن سبز درخشان و کلا رنگ پريده ، روغنی ، بی مزه است ، بذر آن در دوطرف پهن ، گرد ، مخروطی يا تخم مرغی شکل است(5 تا 6.4 سانتی متر طول) ،سخت ،سنگين ،به رنگ عاج فيل ولی در دو پوشش نازک قهوه ای محصور شده است و اغلب به گوشت آواکادو چسبيده است ،گاهی ميوه به خاطر فقدان گرده افشانی وديگر عوامل بدون بذر است.

400 نوع آووکادو در مکزيک و جنوب آمريکا وجود دارد. بعد از کشت نهال آووکادو ، 2 تا 3 سال طول مي کشد تا ميوه بدهد.

آووکادو ، يک ماده غذايي کامل با 14 ماده معدني مفيد براي تحريک رشد بدن مي باشد؛ مثلا داراي املاح آهن و مس است که براي خون سازي مفيدند؛ يا سديم و پتاسيم موجود در آووکادو تعادل شيميايي بدن را حفظ مي‏کنند.

اين ميوه به دليل نداشتن نشاسته، قند خون را در طول روز متعادل نگه مي‏دارد، بنابراين براي افراد ديابتي و افراد دچار هيپوگليسمي (افت قند خون) مناسب است.

آووکادو از نظر چربي خيلي غني مي‏باشد، در حالي که ساير ميوه ها و سبزي ها اين طور نيستند. همچنين حاوي مقدار زيادي ويتامين‏ A ، ويتامين‏هاي گروه B و منبع غني آنتي اکسيدان‏هايي مثل ويتامين E ،C  و لوتئين (رنگدانه گياهي) است.
محل مناسب برای کاشت نهال آووکادو

آواکادو در سايه و بين ساختمان ها رشد می کند اما توليدش درآفتاب کامل انجام ميگيرد، ريشه ها حالت رقابتی شديدی دارد. سايه اين گياه خفه کننده و گاهی رنجش آور است .در جاهای سردتر گياه در جايی که آفتاب بيشتری دارد رشد می کند. در سواحل يا زمين های باد خيز به عنوان يک بادشکن خوب عمل می کند، گاهی يک درخت مقاوم زيبا هم شناخته می شود. گياهان خانگی به درجه حرارت کمی برای شکوفه دادن نياز دارند که اين گياه با سايه اش می تواند این فضا را برای آن گياهان مهيا کند.
خاک
آواکادو خاک های نرم، گرانيتی تجزيه شده و لومی شنی را دوست دارد. آنها در جایی که زهکش ضعيف باشد رشد نمی کنند. اين گياهان به خوبی در دامنه رشد می کند ولی بستر رودخانه را تحمل نمی کند. آنها به خاک های قليا و اسيدی مقاوم هستند. برای آواکادو بايد خاک رويی را ترکيب کرد، از محتویات نرم بايد جلوگيری کردهمچنين از هوموس هم می شود استفاده کردکه رطوبت و درجه حرارت خاک را افزايش می دهد و در ضمن خاک نبايد نمک داشته باشد.
آبياری
آواکادو در طول فصل بارانی نيازی به آبياری ندارد. آبياری زياد ريشه را کم می کند و باعث می شود اين گياه ناتوان بشود. برای اينکه بدانيم که آواکادو نياز به آبياری دارد يک چاله عميق به طول 22 سانتی متر را حفرکرده و اين قسمت خاک را می فشاريم ، اگر آن خاک نم دار بود نياز به آبياری نيست و اگر در دست شما خرد شد به ابياری نياز است. اين مساله د رپايان فصل آبياری مهم است. آواکادو تا حدی به شوری مقاوم است، به هرحال اين حالت حساسيت را با سوختگی در روی برگ ها نشان می دهد.با يک آبياری زياد می توان اين نمک را از خاک شستشو داد.
تغذيه
شروع کودهی گياه جوان بعد از يک سال پس از رشد شروع می شود و اين کوددهی را تا 4 سال برای رشد آن فراهم کرد . برای درختان مسن کودهای نيتروژنی را که يک بار در زمستان و بار ديگر در تابستان بعد خواهيم داد تغذيه کودی خوبی خواهد بود. برگ های زرد (کلرويز) کمبود آهن را نشان می دهد و اين فقدان با استفاده از کلات آهن مرتفع می شود. درختان رسيده تر کمبود روی را هم نشان می دهند.
هرس
رقم های ستونی به هرس در سال های اوليه شکل گيری نياز دارند. ديگر گونه ها نيازی به حذف شاخه و غيره ندارند. سابقا درختان را طوری تربيت می کردند که افراشته و راست نباشد. بهترين نتيجه ای که می گرفته اند اين بود که حصارهای خوبی ايجاد کنند. درختان کوتاه نياز دارند که راست و افراشته شوند. کناره های درخت آواکادو ممکن است به وسيله موش خورده شود، درغير اين صورت نيازی به هرس نيست. شاخه هايی که رو به آفتاب است با از بين رفتن برگ هایش آفتاب سوخته می شوند و يقينا از بين خواهند رفت . اين قبيل شاخه ها بايد سفيد مالی شود.
تکثير
با توليدمثل غيرجنسی می توان آواکادو را تکثير کرد. دانه های بزرگتر را درگالن پرورش می دهندکه جوانه می زند و اين قلمه ها را پيوند می زنند. يک روش قلمه زنی بدين صورت است ، وقتی قلمه 3.5 سانتی متر شد، نوک قلمه را زده و يک حلقه از جوانه در بالای قلمه خواهد بود. اين قلمه را در يک باند 10 سانتی متری روزنامه قيراندود تيره که قالب جای قلمه می شود پيچانده و درون جايی که از ورمی کوليت پرشده و آن را درون يک جعبه سياه با درجه حرارت و رطوبت زياد قرار می دهيم. وقتی اين قلمه 7 تا 10 سانتی متر شد آن را در جاييکه نور است قرار می دهيم تا سريعا رنگ آن سبز شود. کاغذ قير اندود را بر می داريم ، ساقه را از بذر جداکرده و آن را در يک جای مسطح که از نظر مواد غذايی در وضع خوبی باشد قرار می دهيم.
آفت و بيماری
موش و موش خرما آفت اصلی ميوه است . دور تنه درخت را بپوشانيد . نوعی کرم مثل هزارپا برگ را لوله ای ميکند وممکن به شاخه های انتهایی صدمه بزند. کرم های قهوه ای آواکادو با پودر گوگرد کنترل می شود. کرم شش نقطه ای هم باعث برگ ريزی آواکادو می شود، ليسه و حلزون هم يک آفت اين گياه است. دو قارچ و يک ويروس هم به اين گياه صدمه می زند. Botryosphaeria ribis سبب ايجاد شانکر در تنه اين گياه می شود و همينطور مزه ميوه را نامطبوع وباعث تکه تکه شدن تنه درخت می شود . انواع مکزيکی از نظر شانکرتنه مصون است ولی از نظر شانکر ميوه مصونيت ندارد. پوسيدگی ريشه در جايی که زهکش خاک ضعيف است صورت می گيرد (نشانه اش زردی و ريزش برگ است). لکه نوری که يک بيماری ويروسی است که باعث رگه رگه شدن ساقه های جوان ، لکه دار شدن برگ ها ، بدشکلی در ميوه آواکادو و تکه تکه شدن تنه درخت می شود. حشرات هم ممکن است باعث آلودگی در قلمه ها شودو اين قلمه های آلوده خطرناک می باشد.
برداشت
زمان برداشت به رقم ما بستگی دارد. از نظر استانداردهای تجارتی ميوه بايد 8% روغن داشته باشد. در نوع مکزيکی رسيدگی 6 تا 8 ماه از زمان گل دهی طول می کشد ودر نوع گواتمالايی 12 تا 18 ماه طول می کشد. ميوه ها تا زمان رسيدگی می تواند روی درخت باشد يا اينکه آن را برداشت و در يک دستمال قرارداده تا خودش برسد. رقم های زرشکی را تا موقعی که رنگ کامل خود را بدست نياوردند نبايد بچينيم. انواع گواتمالايی را در دمای 5 تا 10 درجه سانتی گراد در حدود 6 هفته می توان انبار کرد. نوع مکزيکی سريع می رسد و سريع هم بايد مصرف شود.

ارزش غذايي آووکادو:

- آووکادو داراي رنگدانه ي گياهي زردي به نام "لوتئين" است. لوتئين يک آنتي اکسيدن طبيعي است که به حفظ سلامتي چشم ها در پيري کمک مي کند.

- يک پنجم آووکادو، 50 کالري انرژي و حدود 20 ويتامين و ماده ي معدني دارد.

- آووکادو‏ داراي ماده اي به نام بتا سيتو استرول (beta- sitosterol) مي‏باشد. بتا سيتو استرول يک استرول گياهي است که به حفظ مقادير طبيعي کلسترول‏ خون کمک مي‏کند.

ميزان مواد مغذي موجود در 100 گرم آووکادوي خام:

انرژي 

190 کالري

اسيد چرب غيراشباع با يک باند دوگانه

12 گرم

اسيد چرب غيراشباع با چند باند دوگانه

2 گرم

چربي کل

20 گرم

ويتامين E

3 ميلي گرم

پتاسيم

450 ميلي گرم

مس

0/2 ميلي گرم

ويتامين B6

0/4 ميلي گرم

ويتامين B5

1 ميلي گرم

فيبر  

3 گرم

     

آووکادو؛ يک ماده غذايي کامل:

آووکادو تقريبا يک ماده غذايي کامل است. آووکادو چربي و کالري بالايي دارد، لذا افرادي که نمي خواهند وزنشان زياد شود، بايد به ميزان متعادل از آن استفاده کنند.

بيشتر چربي آووکادو از نوع چربي‏هاي غيراشباع با يک باند دوگانه است (همانطور که در قسمت بالا آمده است) که مقدار کلسترول خون را افزايش نمي‏دهند.

آووکادو کاملا قابل هضم و داراي سوخت و ساز آهسته است که براي بازسازي مواد مغذي و بارگيري در افراد ورزشکار مناسب مي باشد.

وقتي آووکادو با ميوه‏هاي ديگر مصرف شود، يک غذاي مغذي را براي کودکان فراهم مي‏سازد.

استفاده‏ها:


بر اساس طب سنتي چين، آووکادو طبيعت سرد دارد. اين ميوه سبب تنظيم کار کبد و عملکرد صحيح ريه‏ها و روده‏ها مي شود.

آووکادو منبع ماده معدني مس مي‏باشد که به تشکيل گلبول‏هاي قرمز خون کمک مي‏کند.

آووکادو به راحتي در بدن هضم و جذب مي‏شود و براي مادران شيرده و درمان زخم‏ها مفيد است.

آووکادو به دليل غني بودن از ويتامين E ، براي زيبا سازي پوست مفيد است. همچنين به بهبود سوختگي‏ها و زخم‏ها کمک مي‏کند.

تحقيقات نشان داده است که آووکادو مي‏تواند ترشح هورمون انسولين را مهار کند، بنابراين براي جلوگيري از گرسنگي مفيد است.

فوايد خاص آووکادو به دليل سرشار بودن از ويتامين E:

1- بيماري‏هاي قلبي:

آووکادو از بروز بيماري هاي قلبي جلوگيري مي کند. محققان به اين نتيجه رسيده‏اند که مقدار بالاي ويتامين E که بدن از طريق مکمل‏ها و يا با مصرف مواد غذا‏يي مثل آووکادو دريافت مي‏کند، مي‏تواند خطر ابتلا به بيماري‏هاي قلبي را کاهش دهد.

همانطور که مي دانيد ويتامين E ، يک آنتي اکسيدان قوي است و به دليل داشتن همين خاصيت، از آسيب LDL- کلسترول به وسيله راديکال‏هاي آزاد جلوگيري مي کند. به نظر مي‏رسد که اگر کلسترول LDL آسيب ببيند، مي‏تواند در سرخرگ ‏هاي خوني رسوب کند و سبب تنگي عروق خوني شود. با جلوگيري از صدمه‏اي که راديکال هاي آزاد به LDL مي‏زنند، مي‏توان مشکلات قلبي را کاهش داد.

اگر چه بسياري از غذاها حاوي ويتامين E هستند، اما ويتامين E موجود در اکثر آنها، در طي عمل پختن از بين مي رود. آووکادو اين خوبي را دارد که براي خورده شدن، نياز به هيچ عملي ندارد و به همان شکل خام و تازه مصرف مي‏شود.

2- عفونت در بزرگسالان

مطالعات نشان مي‏دهد که مصرف مکمل‏ ويتامين E براي تقويت سيستم ايمني بدن افراد مسن مفيد است. با افزايش سن، ميزان مواد مضر در بدن افزايش مي‏يابد که ويتامين E مي‏تواند مقدار آنها را کاهش دهد.

آووکادو به دليل سرشار بودن از ويتامين E ، مي‏تواند نقش يک مکمل را ايفا کند. به همين دليل، آن را در رژيم غذايي افراد مسن جاي مي‏دهند.

3- ناباروري در مردان:

آووکادو مي‏تواند به افزايش باروري در مردان کمک کند.

ويتامين E همراه با ويتامين C در نچسبيدن اسپرم‏ها به يکديگر نقش دارد و قدرت جابجايي آنها را افزايش مي‏دهد، بنابراين اسپرم ها خيلي راحت‏تر مي‏توانند به طرف سلول تخمک بروند.

با مصرف بيشتر مواد غذايي غني از ويتامين E و استفاده از مکمل‏هاي اين ويتامين تحت نظر پزشک، ممکن است ميزان باروري در مردان افزايش يابد.

4- بيماري پارکينسون:

مطالعات اخير نشان مي‏دهد که غذاهاي غني از ويتامين E مي‏توانند بيماري پارکينسون را کاهش دهند. البته اين يافته، نياز به تحقيقات بيشتري دارد.

فوايد دیگر آواکادو
گوشت آن در درمان اسهال خونی، ضدکرم ، اشتها آور ، برای درمان سرفه  ، آووکادو رشد بچه‌ها را جلو می‌اندازد زیرا دارای مواد معدنی بسیاری است ، آووکادو تقویت کننده بدن است ، نفخ و گاز معده را از بین می‌برد. ، آووکادو تقویت کننده معده است ،برای درمان یرقان مفید است و ....
برگ آن با جويده شدن برای چرک دندان، برای درمان اعصاب، برای کاهش خون ريزی ، تحريک و تنظيم کننده قاعدگی زنان و...دانه آن در درمان اسهال خونی، برای رفع شوره سر، کاهش دندان درد ،کاهش جوش صورت و ...

چقدر بخوريم؟
نصف يک آووکادو تقريبا 4 ميلي‏گرم ويتامين E دارد.
نياز روزانه مردان به ويتامين E حداقل 4 ميلي گرم و زنان 3 ميلي گرم در روز مي‏باشد.

چگونه آووکادو را انتخاب و نگهداري کنيم؟
آووکادو به خاطر رنگ و شکل پوستش، "گلابي تمساح مانند" ناميده مي‏شود.
آووکادوهاي خوش شکل را که روي آنها بدون خراش است، انتخاب کنيد. براي استفاده فوري آووکادوهايي را بخريد که وقتي آنها را فشار مي‏دهيد کمي نرم باشند. براي اينکه آووکادوهاي سفت برسند، آنها را براي چند روز، با يک عدد موز در يک پاکت کاغذي قرار دهيد.

پختن و خوردن:

آووکادوها را پس از شستن از وسط ببريد. بعد يک کارد در وسط آن فرو کنيد و آن را بچرخانيد تا هسته اش خارج شود.

مي‏توانيد آن را با پوستش سرو کنيد، و يا آن را از پوست جدا کرده و براي سوپ يا سالاد استفاده کنيد، و يا با آن يک سس درست کنيد.

آووکادو يک ميوه روغني است و چربي‏هاي قابل هضم دارد و مي‏توان با آن يک سس سالم به همراه سبزيجات خام درست کرد.

روش ديگر براي تهيه سس اين است که آن را پوست کنده و خرد کنيد و نمک و کره به آن اضافه کنيد. سپس سس حاصل را روي نان بماليد و ميل کنيد.

 
 

 نمونه نهال آوواکادو پیوندی ارسالی توسط ما :

 نمونه نهال آوواکادو پیوندی ارسالی توسط ما

 نمونه نهال آوواکادو پیوندی ارسالی توسط ما
 
 
 

اطلاعات اضافی

توصیف

آووکادو

آووکادو و یا گلابی تمساح نام درخت و میوهٔ آن درخت است. این درخت در مناطق گرم و استوایی می‌روید و میوه‌ای سبز رنگ با هسته‌ای درشت دارد.
تاريخچه پيدايش آووکادو به هفت هزار سال قبل از ميلاد مسيح برمي‏گردد که به خاطر بافت نرم و خواص درماني‏اش، توسط اقوامAztecs و Incas در آمريکاي جنوبي استفاده مي‏شده است.
آواکادو (پرسی آمریکانا) درختی است که میوهٔ آن در گونهٔ گیاهان گل‌دار طبقه‌بندی می‌شود. این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است و تا ۲۰ متر رشد می‌کند و رشد خیلی سریعی دارد. این گیاه همیشه برگهای سبز دارد که طول آنها به ۱۲ تا ۱۵ سانتی‌متر می‌رسد. گلهای آن نامشخص (ناپیدا) و به رنگ زرد مایل به سبز و به عرض ۵ تا ۱۰ میلی‌متر است. میوهٔ گلابی شکل آن از نظر گیاه‌شناسی یک سته یا شفت است که ۷ تا ۱۰ سانتی‌متر طول دارد.
آواکادو درختی افراشته است که طولش 9 متر و گاهی تا 18 متر يا بيشتر هم می رسد، قطر تنه آن 30 تا 60 سانتی متر است(در درختان پيرتر اين قطر بيشتر) ، گاهی ممکن است اين گياه از سطح زمين منشعب و شاخه شاخه بشود. تقريبا هميشه سبز، و در زمان گلدهی در فصل خشک مقداری برگ ريزی دارد، برگ ها متناوب ، سبزمايل به تيره ، در سطح بالايی براق و در سطح زيری متمايل به سفيداست(نيزه ای شکل ، بيضی ،تخم مرغی ،دايره ای شکل و يا به شکل تخم وارونه )است. گل آذين خوشه، فاقد گلبرگ ، ميوه گلابی شکل کمتر گرد يا تخم مرغی است و 7.5 تا 33 سانتی متر درازا و 15 سانتی متر عرض دارد، پوست ممکن است سبز مايل به زرد ،سبز مايل به تيره ،زرشکی ،زرشکی مایل به تيره و گاهی اوقات لکه های زرد رنگی هم روی آن مشاهده می شود. گوشت آن سبز درخشان و کلا رنگ پريده ، روغنی ، بی مزه است ، بذر آن در دوطرف پهن ، گرد ، مخروطی يا تخم مرغی شکل است(5 تا 6.4 سانتی متر طول) ،سخت ،سنگين ،به رنگ عاج فيل ولی در دو پوشش نازک قهوه ای محصور شده است و اغلب به گوشت آواکادو چسبيده است ،گاهی ميوه به خاطر فقدان گرده افشانی وديگر عوامل بدون بذر است.

400 نوع آووکادو در مکزيک و جنوب آمريکا وجود دارد. بعد از کشت نهال آووکادو ، 2 تا 3 سال طول مي کشد تا ميوه بدهد.

آووکادو ، يک ماده غذايي کامل با 14 ماده معدني مفيد براي تحريک رشد بدن مي باشد؛ مثلا داراي املاح آهن و مس است که براي خون سازي مفيدند؛ يا سديم و پتاسيم موجود در آووکادو تعادل شيميايي بدن را حفظ مي‏کنند.

اين ميوه به دليل نداشتن نشاسته، قند خون را در طول روز متعادل نگه مي‏دارد، بنابراين براي افراد ديابتي و افراد دچار هيپوگليسمي (افت قند خون) مناسب است.

آووکادو از نظر چربي خيلي غني مي‏باشد، در حالي که ساير ميوه ها و سبزي ها اين طور نيستند. همچنين حاوي مقدار زيادي ويتامين‏ A ، ويتامين‏هاي گروه B و منبع غني آنتي اکسيدان‏هايي مثل ويتامين E ،C  و لوتئين (رنگدانه گياهي) است.
محل مناسب برای کاشت نهال آووکادو

آواکادو در سايه و بين ساختمان ها رشد می کند اما توليدش درآفتاب کامل انجام ميگيرد، ريشه ها حالت رقابتی شديدی دارد. سايه اين گياه خفه کننده و گاهی رنجش آور است .در جاهای سردتر گياه در جايی که آفتاب بيشتری دارد رشد می کند. در سواحل يا زمين های باد خيز به عنوان يک بادشکن خوب عمل می کند، گاهی يک درخت مقاوم زيبا هم شناخته می شود. گياهان خانگی به درجه حرارت کمی برای شکوفه دادن نياز دارند که اين گياه با سايه اش می تواند این فضا را برای آن گياهان مهيا کند.
خاک
آواکادو خاک های نرم، گرانيتی تجزيه شده و لومی شنی را دوست دارد. آنها در جایی که زهکش ضعيف باشد رشد نمی کنند. اين گياهان به خوبی در دامنه رشد می کند ولی بستر رودخانه را تحمل نمی کند. آنها به خاک های قليا و اسيدی مقاوم هستند. برای آواکادو بايد خاک رويی را ترکيب کرد، از محتویات نرم بايد جلوگيری کردهمچنين از هوموس هم می شود استفاده کردکه رطوبت و درجه حرارت خاک را افزايش می دهد و در ضمن خاک نبايد نمک داشته باشد.
آبياری
آواکادو در طول فصل بارانی نيازی به آبياری ندارد. آبياری زياد ريشه را کم می کند و باعث می شود اين گياه ناتوان بشود. برای اينکه بدانيم که آواکادو نياز به آبياری دارد يک چاله عميق به طول 22 سانتی متر را حفرکرده و اين قسمت خاک را می فشاريم ، اگر آن خاک نم دار بود نياز به آبياری نيست و اگر در دست شما خرد شد به ابياری نياز است. اين مساله د رپايان فصل آبياری مهم است. آواکادو تا حدی به شوری مقاوم است، به هرحال اين حالت حساسيت را با سوختگی در روی برگ ها نشان می دهد.با يک آبياری زياد می توان اين نمک را از خاک شستشو داد.
تغذيه
شروع کودهی گياه جوان بعد از يک سال پس از رشد شروع می شود و اين کوددهی را تا 4 سال برای رشد آن فراهم کرد . برای درختان مسن کودهای نيتروژنی را که يک بار در زمستان و بار ديگر در تابستان بعد خواهيم داد تغذيه کودی خوبی خواهد بود. برگ های زرد (کلرويز) کمبود آهن را نشان می دهد و اين فقدان با استفاده از کلات آهن مرتفع می شود. درختان رسيده تر کمبود روی را هم نشان می دهند.
هرس
رقم های ستونی به هرس در سال های اوليه شکل گيری نياز دارند. ديگر گونه ها نيازی به حذف شاخه و غيره ندارند. سابقا درختان را طوری تربيت می کردند که افراشته و راست نباشد. بهترين نتيجه ای که می گرفته اند اين بود که حصارهای خوبی ايجاد کنند. درختان کوتاه نياز دارند که راست و افراشته شوند. کناره های درخت آواکادو ممکن است به وسيله موش خورده شود، درغير اين صورت نيازی به هرس نيست. شاخه هايی که رو به آفتاب است با از بين رفتن برگ هایش آفتاب سوخته می شوند و يقينا از بين خواهند رفت . اين قبيل شاخه ها بايد سفيد مالی شود.
تکثير
با توليدمثل غيرجنسی می توان آواکادو را تکثير کرد. دانه های بزرگتر را درگالن پرورش می دهندکه جوانه می زند و اين قلمه ها را پيوند می زنند. يک روش قلمه زنی بدين صورت است ، وقتی قلمه 3.5 سانتی متر شد، نوک قلمه را زده و يک حلقه از جوانه در بالای قلمه خواهد بود. اين قلمه را در يک باند 10 سانتی متری روزنامه قيراندود تيره که قالب جای قلمه می شود پيچانده و درون جايی که از ورمی کوليت پرشده و آن را درون يک جعبه سياه با درجه حرارت و رطوبت زياد قرار می دهيم. وقتی اين قلمه 7 تا 10 سانتی متر شد آن را در جاييکه نور است قرار می دهيم تا سريعا رنگ آن سبز شود. کاغذ قير اندود را بر می داريم ، ساقه را از بذر جداکرده و آن را در يک جای مسطح که از نظر مواد غذايی در وضع خوبی باشد قرار می دهيم.
آفت و بيماری
موش و موش خرما آفت اصلی ميوه است . دور تنه درخت را بپوشانيد . نوعی کرم مثل هزارپا برگ را لوله ای ميکند وممکن به شاخه های انتهایی صدمه بزند. کرم های قهوه ای آواکادو با پودر گوگرد کنترل می شود. کرم شش نقطه ای هم باعث برگ ريزی آواکادو می شود، ليسه و حلزون هم يک آفت اين گياه است. دو قارچ و يک ويروس هم به اين گياه صدمه می زند. Botryosphaeria ribis سبب ايجاد شانکر در تنه اين گياه می شود و همينطور مزه ميوه را نامطبوع وباعث تکه تکه شدن تنه درخت می شود . انواع مکزيکی از نظر شانکرتنه مصون است ولی از نظر شانکر ميوه مصونيت ندارد. پوسيدگی ريشه در جايی که زهکش خاک ضعيف است صورت می گيرد (نشانه اش زردی و ريزش برگ است). لکه نوری که يک بيماری ويروسی است که باعث رگه رگه شدن ساقه های جوان ، لکه دار شدن برگ ها ، بدشکلی در ميوه آواکادو و تکه تکه شدن تنه درخت می شود. حشرات هم ممکن است باعث آلودگی در قلمه ها شودو اين قلمه های آلوده خطرناک می باشد.
برداشت
زمان برداشت به رقم ما بستگی دارد. از نظر استانداردهای تجارتی ميوه بايد 8% روغن داشته باشد. در نوع مکزيکی رسيدگی 6 تا 8 ماه از زمان گل دهی طول می کشد ودر نوع گواتمالايی 12 تا 18 ماه طول می کشد. ميوه ها تا زمان رسيدگی می تواند روی درخت باشد يا اينکه آن را برداشت و در يک دستمال قرارداده تا خودش برسد. رقم های زرشکی را تا موقعی که رنگ کامل خود را بدست نياوردند نبايد بچينيم. انواع گواتمالايی را در دمای 5 تا 10 درجه سانتی گراد در حدود 6 هفته می توان انبار کرد. نوع مکزيکی سريع می رسد و سريع هم بايد مصرف شود.

ارزش غذايي آووکادو:

- آووکادو داراي رنگدانه ي گياهي زردي به نام "لوتئين" است. لوتئين يک آنتي اکسيدن طبيعي است که به حفظ سلامتي چشم ها در پيري کمک مي کند.

- يک پنجم آووکادو، 50 کالري انرژي و حدود 20 ويتامين و ماده ي معدني دارد.

- آووکادو‏ داراي ماده اي به نام بتا سيتو استرول (beta- sitosterol) مي‏باشد. بتا سيتو استرول يک استرول گياهي است که به حفظ مقادير طبيعي کلسترول‏ خون کمک مي‏کند.

ميزان مواد مغذي موجود در 100 گرم آووکادوي خام:

انرژي 

190 کالري

اسيد چرب غيراشباع با يک باند دوگانه

12 گرم

اسيد چرب غيراشباع با چند باند دوگانه

2 گرم

چربي کل

20 گرم

ويتامين E

3 ميلي گرم

پتاسيم

450 ميلي گرم

مس

0/2 ميلي گرم

ويتامين B6

0/4 ميلي گرم

ويتامين B5

1 ميلي گرم

فيبر  

3 گرم

     

آووکادو؛ يک ماده غذايي کامل:

آووکادو تقريبا يک ماده غذايي کامل است. آووکادو چربي و کالري بالايي دارد، لذا افرادي که نمي خواهند وزنشان زياد شود، بايد به ميزان متعادل از آن استفاده کنند.

بيشتر چربي آووکادو از نوع چربي‏هاي غيراشباع با يک باند دوگانه است (همانطور که در قسمت بالا آمده است) که مقدار کلسترول خون را افزايش نمي‏دهند.

آووکادو کاملا قابل هضم و داراي سوخت و ساز آهسته است که براي بازسازي مواد مغذي و بارگيري در افراد ورزشکار مناسب مي باشد.

وقتي آووکادو با ميوه‏هاي ديگر مصرف شود، يک غذاي مغذي را براي کودکان فراهم مي‏سازد.

استفاده‏ها:


بر اساس طب سنتي چين، آووکادو طبيعت سرد دارد. اين ميوه سبب تنظيم کار کبد و عملکرد صحيح ريه‏ها و روده‏ها مي شود.

آووکادو منبع ماده معدني مس مي‏باشد که به تشکيل گلبول‏هاي قرمز خون کمک مي‏کند.

آووکادو به راحتي در بدن هضم و جذب مي‏شود و براي مادران شيرده و درمان زخم‏ها مفيد است.

آووکادو به دليل غني بودن از ويتامين E ، براي زيبا سازي پوست مفيد است. همچنين به بهبود سوختگي‏ها و زخم‏ها کمک مي‏کند.

تحقيقات نشان داده است که آووکادو مي‏تواند ترشح هورمون انسولين را مهار کند، بنابراين براي جلوگيري از گرسنگي مفيد است.

فوايد خاص آووکادو به دليل سرشار بودن از ويتامين E:

1- بيماري‏هاي قلبي:

آووکادو از بروز بيماري هاي قلبي جلوگيري مي کند. محققان به اين نتيجه رسيده‏اند که مقدار بالاي ويتامين E که بدن از طريق مکمل‏ها و يا با مصرف مواد غذا‏يي مثل آووکادو دريافت مي‏کند، مي‏تواند خطر ابتلا به بيماري‏هاي قلبي را کاهش دهد.

همانطور که مي دانيد ويتامين E ، يک آنتي اکسيدان قوي است و به دليل داشتن همين خاصيت، از آسيب LDL- کلسترول به وسيله راديکال‏هاي آزاد جلوگيري مي کند. به نظر مي‏رسد که اگر کلسترول LDL آسيب ببيند، مي‏تواند در سرخرگ ‏هاي خوني رسوب کند و سبب تنگي عروق خوني شود. با جلوگيري از صدمه‏اي که راديکال هاي آزاد به LDL مي‏زنند، مي‏توان مشکلات قلبي را کاهش داد.

اگر چه بسياري از غذاها حاوي ويتامين E هستند، اما ويتامين E موجود در اکثر آنها، در طي عمل پختن از بين مي رود. آووکادو اين خوبي را دارد که براي خورده شدن، نياز به هيچ عملي ندارد و به همان شکل خام و تازه مصرف مي‏شود.

2- عفونت در بزرگسالان

مطالعات نشان مي‏دهد که مصرف مکمل‏ ويتامين E براي تقويت سيستم ايمني بدن افراد مسن مفيد است. با افزايش سن، ميزان مواد مضر در بدن افزايش مي‏يابد که ويتامين E مي‏تواند مقدار آنها را کاهش دهد.

آووکادو به دليل سرشار بودن از ويتامين E ، مي‏تواند نقش يک مکمل را ايفا کند. به همين دليل، آن را در رژيم غذايي افراد مسن جاي مي‏دهند.

3- ناباروري در مردان:

آووکادو مي‏تواند به افزايش باروري در مردان کمک کند.

ويتامين E همراه با ويتامين C در نچسبيدن اسپرم‏ها به يکديگر نقش دارد و قدرت جابجايي آنها را افزايش مي‏دهد، بنابراين اسپرم ها خيلي راحت‏تر مي‏توانند به طرف سلول تخمک بروند.

با مصرف بيشتر مواد غذايي غني از ويتامين E و استفاده از مکمل‏هاي اين ويتامين تحت نظر پزشک، ممکن است ميزان باروري در مردان افزايش يابد.

4- بيماري پارکينسون:

مطالعات اخير نشان مي‏دهد که غذاهاي غني از ويتامين E مي‏توانند بيماري پارکينسون را کاهش دهند. البته اين يافته، نياز به تحقيقات بيشتري دارد.

فوايد دیگر آواکادو
گوشت آن در درمان اسهال خونی، ضدکرم ، اشتها آور ، برای درمان سرفه  ، آووکادو رشد بچه‌ها را جلو می‌اندازد زیرا دارای مواد معدنی بسیاری است ، آووکادو تقویت کننده بدن است ، نفخ و گاز معده را از بین می‌برد. ، آووکادو تقویت کننده معده است ،برای درمان یرقان مفید است و ....
برگ آن با جويده شدن برای چرک دندان، برای درمان اعصاب، برای کاهش خون ريزی ، تحريک و تنظيم کننده قاعدگی زنان و...دانه آن در درمان اسهال خونی، برای رفع شوره سر، کاهش دندان درد ،کاهش جوش صورت و ...

چقدر بخوريم؟
نصف يک آووکادو تقريبا 4 ميلي‏گرم ويتامين E دارد.
نياز روزانه مردان به ويتامين E حداقل 4 ميلي گرم و زنان 3 ميلي گرم در روز مي‏باشد.

چگونه آووکادو را انتخاب و نگهداري کنيم؟
آووکادو به خاطر رنگ و شکل پوستش، "گلابي تمساح مانند" ناميده مي‏شود.
آووکادوهاي خوش شکل را که روي آنها بدون خراش است، انتخاب کنيد. براي استفاده فوري آووکادوهايي را بخريد که وقتي آنها را فشار مي‏دهيد کمي نرم باشند. براي اينکه آووکادوهاي سفت برسند، آنها را براي چند روز، با يک عدد موز در يک پاکت کاغذي قرار دهيد.

پختن و خوردن:

آووکادوها را پس از شستن از وسط ببريد. بعد يک کارد در وسط آن فرو کنيد و آن را بچرخانيد تا هسته اش خارج شود.

مي‏توانيد آن را با پوستش سرو کنيد، و يا آن را از پوست جدا کرده و براي سوپ يا سالاد استفاده کنيد، و يا با آن يک سس درست کنيد.

آووکادو يک ميوه روغني است و چربي‏هاي قابل هضم دارد و مي‏توان با آن يک سس سالم به همراه سبزيجات خام درست کرد.

روش ديگر براي تهيه سس اين است که آن را پوست کنده و خرد کنيد و نمک و کره به آن اضافه کنيد. سپس سس حاصل را روي نان بماليد و ميل کنيد.

 
 

 نمونه نهال آوواکادو پیوندی ارسالی توسط ما :

 نمونه نهال آوواکادو پیوندی ارسالی توسط ما

 نمونه نهال آوواکادو پیوندی ارسالی توسط ما
 
 
 

برچسب‌های محصول

برای جدا کردن برچسب‌ها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.

نظرات مشتری

چگونگی خرید نقد و بررسی توسط محسن
امتیازمحصول
با سلام
با توجه به نبود سیستم باربری مناسب آیا امکان خرید حضوری هم وجود ندارد؟
پاسخ : شما کدام استان تشریف دارید؟ (ارسال شده در ۹۵/۰۴/۱۵)
زمان ارائه نقد و بررسی توسط محسن
امتیازمحصول
سلام
می خواستم ببینم این محصول کی ارائه می شود؟
پاسخ : با توجه به نبود سیستم حمل ونقل مناسب باربری برای ارسال نهال امکان ارسال وجود ندارد. (ارسال شده در ۹۵/۰۴/۱۴)
شرایط رشد نقد و بررسی توسط Amin
امتیازمحصول
خسته نباشید
من توی شهر گچساران زندگی میکنم
اب و هوای این جا مثل خوزستان (اهواز) اما هوا هیچ رطوبتی نداره و به شدت گرمه
تو باغ های اطراف شهر درختان مرکبات وجود دارد
فکر کنم خاک این جا کمی شوری و گچ داشته باشه
توی این اب و هوا رشد میکند؟
چه خاکی برای این درخت مناسبه؟
پاسخ : این گیاه امکان کشت و انطباق در آن منطفه را دارد.
خاک مناسب آن خاک لومی شنی و دارای زه کش مناسب . همچنین گچ موجود در خاک را تحمل می کنند ولی شوری خاک را نمی توانند تحمل نمایند. (ارسال شده در ۹۳/۱۱/۱۰)
راهنمایی نقد و بررسی توسط mohsen
امتیازمحصول
سلام
می خواستم این درخت در آب و هوای شهر یزد هم قابل کشت است؟
پاسخ : این درخت بومی مناطق گرم و مرطوب است اما در مناطق نیمه گرمسیری نیز قابل کشت می باشد. باتوجه به اینکه این گیاه دارای قابلیت انطباق پذیری می باشد احتمال سازگاری با هوای یزد وجود دارد زیرا این منطقه یکی از مشخصه های آن یعنی گرما را دارا می باشد و تنها میزان رطوبت هوای آن پایین می باشد (ارسال شده در ۹۳/۱۰/۱۵)

نظر خودتان را بنویسید

شما نظر می دهید: نهال آووکادو پیوندی اصلاح شده - Avocado Plant - ارسال توسط تیپاکس

شما به این محصول چه امتیازی می‌دهید؟ *

  1 ستاره 2 ستاره 3 ستاره 4 ستاره 5 ستاره
امتیازمحصول
شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳