شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳

(0)

میوه آووکادو - Avocado Fruit

بازنگری سریع

مصرف منظم آووکادو تا حد قابل‌ملاحظه‌ای خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد...
آواکادو مانند روغن زیتون سرشار از اسید اولئیک است. این ماده یکی از بزرگ‌ترین عوامل پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان محسوب می‌شود.
آواکادو حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند و باعث سلامت سیستم عصبی می‌شوند.
آنتی‌اکسیدان‌ «گلوتاتین» موجود در این میوه به کبد در تصفیه خون بسیار کمک می‌کند.
وجود سطح بالای فولات در این میوه می‌تواند خطر سکته قلبی در افراد مستعد را کاهش دهد.
پتاسیم موجود در آن، فشارخون را کاهش می‌دهد و مانع بروز سکته و بیماری قلبی می‌شود.
موادمغذی و آنزیم‌های موجود در آواکادو، جداره‌های ملتهب مخاطی در معده و روده کوچک را التیام می‌بخشد.
کاروتنویید لوتیین موجود در آواکادو، در برابر ماکولار دژنراسیون (از بین رفتن لکه زرد) و آب مروارید از چشم محافظت می‌کند.
میوه گرمسیری، سرشار از اسیدهای چرب مفید
آواکادو یکی از میوه‌های گرمسیری است و از مهم‌ترین ویژگی‌های آن این است که حاوی مقدار قابل‌توجهی چربی است اما چربی‌های موجود در آواکادو جزو چربی‌های غیراشباع هستند که برخی از اسیدهای چرب سازنده این چربی‌ها از چربی‌های ضروری هستند و بدن قادر به سنتز آنها نیست و بدین‌ترتیب می‌توانند بخشی از نیازهای تغذیه‌ای را برطرف کنند. اسیدهای چرب لینولئیک و لینولنیک به مقدار کم در آواکادو وجود دارند که هر دو از اسیدهای چرب ضروری هستند و چون جزو چربی‌های غیراشباع هستند، مضرات اسیدهای چرب اشباع را ندارند و مصرف متعادل آنها از واکنش‌های التهابی که زمینه‌ساز ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها هستند، پیشگیری می‌کند.
آواکادو سرشار از ویتامین C و ویتامین‌های گروه B است. علاوه‌ بر این املاحی مانند پتاسیم و منیزیم به مقدار قابل‌توجهی در آواکادو موجود است که از املاح مهم و ضروری در کنترل مایعات بدن هستند. همچنین سرشار از فیبر است که فیبرهای خوراکی برای عملکرد بهتر دستگاه گوارش مناسب و ضروری هستند. در مجموع آواکادو یکی از میوه‌های بسیار مفید است که خاستگاه آن مناطق گرمسیری است و در کشور ما تولید نمی‌شود، بنابراین دسترسی به آن برای اغلب مردم به اندازه بقیه میوه‌ها آسان نیست.

این محصول در حال تامین می باشد!

نام محصول قیمت
میوه آووکادو سایز متوسط
9.500 تومان
میوه آووکادو سایز بزرگ
13.500 تومان
10000317

جزییات

خواص میوهآووکادو - Avocados


تاریخچه پیدایشآووکادو به هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح برمی‏گردد که به خاطر بافت نرم و خواص درمانی‏اش، توسط اقوامAztecs و Incas در آمریکای جنوبی استفاده می‏شده است.

[categoriy],خواص آووکادو ,خواص دارویی آووکادو ,فواید آووکادو

خواص سبزیجات,خواص آووکادو ,خواص دارویی آووکادو ,فواید آووکادو ,خاصیت آووکادو ,آووکادو در طب سنتی ,فواید درمانی آووکادو ,مضرات آووکادو ,فوائد آووکادو , آووکادو ,طب سنتی ,خواص آووکادو ,خواص میوه جات , خواص آووکادو در طب سنتی ,فواید آووکادو در طب سنتی

400 نوعآووکادو در مکزیک و جنوب آمریکا وجود دارد. بعد از کشت نهالآووکادو ، 2 تا 3 سال طول می کشد تا میوه بدهد.

آووکادو ، یک ماده غذایی کامل با 14 ماده معدنی مفید برای تحریک رشد بدن می باشد؛ مثلا دارای املاح آهن و مس است که برای خون سازی مفیدند؛ یا سدیم و پتاسیم موجود درآووکادو تعادل شیمیایی بدن را حفظ می‏کنند.

این میوه به دلیل نداشتن نشاسته، قند خون را در طول روز متعادل نگه می‏دارد، بنابراین برای افراد دیابت ی و افراد دچار هیپوگلیسمی (افت قند خون ) مناسب است.

آووکادو از نظر چربی خیلی غنی می‏باشد، در حالی که سایر میوه ها و سبزی ها این طور نیستند. همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین‏ A ، ویتامین‏های گروه B و خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - غنی آنتی اکسیدان‏هایی مثل ویتامین E ،C  و لوتئین (رنگدانه گیاهی) است.

ارزش غذایی آووکادو:

-آووکادو دارای رنگدانه ی گیاهی زردی به نام "لوتئین" است. لوتئین یک آنتی اکسیدن طبیعی است که به حفظ سلامتی چشم ها در پیری کمک می کند.

- یک پنجم آووکادو، 50 کالری انرژی و حدود 20 ویتامین و ماده ی معدنی دارد.

-آووکادو دارای ماده ای به نام بتا سیتو استرول (beta- sitosterol) می‏باشد. بتا سیتو استرول یک استرول گیاهی است که به حفظ مقادیر طبیعی کلسترولخون کمک می‏کند.
    
آووکادو؛ یک ماده غذایی کامل:

آووکادو تقریبا یک ماده غذایی کامل است.آووکادو چربی و کالری بالایی دارد، لذا افرادی که نمی خواهند وزنشان زیاد شود، باید به میزان متعادل از آن استفاده کنند.

بیشتر چربیآووکادو از نوع چربی‏های غیراشباع با یک باند دوگانه است (همانطور که در قسمت بالا آمده است) که مقدار کلسترول خون را افزایش نمی‏دهند.

آووکادو کاملا قابل هضم و دارای سوخت و ساز آهسته است که برای بازسازی مواد مغذی و بارگیری در افراد ورزشکار مناسب می باشد.

وقتیآووکادو با میوه‏های دیگر مصرف شود، یک غذای مغذی را برای کودکان فراهم می‏سازد.
استفاده‏ها:

بر اساس طب سنتی چین،آووکادو طبیعت سرد دارد. این میوه سبب تنظیم کار کبد و عملکرد صحیح ریه‏ها و روده‏ها می شود.

آووکادو خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - ماده معدنی مس می‏باشد که به تشکیل گلبول‏های قرمز خون کمک می‏کند.

آووکادو به راحتی در بدن هضم و جذب می‏شود و برای مادران شیرده و درمان زخم‏ها مفید است.

آووکادو به دلیل غنی بودن از ویتامین E ، برای زیبا سازی پوست مفید است. همچنین به بهبود سوختگی‏ها و زخم‏ها کمک می‏کند.

تحقیقات نشان داده است کهآووکادو می‏تواند ترشح هورمون انسولین را مهار کند، بنابراین برای جلوگیری از گرسنگی مفید است.

فواید خاصآووکادو به دلیل سرشار بودن از ویتامین E:

1- بیماری‏های قلبی:

آووکادو از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می کند. محققان به این نتیجه رسیده‏اند که مقدار بالای ویتامین E که بدن از طریق مکمل‏ها و یا با مصرف مواد غذا‏یی مثلآووکادو دریافت می‏کند، می‏تواند خطر ابتلا به بیماری‏های قلبی را کاهش دهد.

همانطور که می دانید ویتامین E ، یک آنتی اکسیدان قوی است و به دلیل داشتن همین خاصیت، از آسیب LDL- کلسترول به وسیله رادیکال‏های آزاد جلوگیری می کند. به نظر می‏رسد که اگر کلسترول LDL آسیب ببیند، می‏تواند در سرخرگ ‏های خونی رسوب کند و سبب تنگی عروق خونی شود. با جلوگیری از صدمه‏ای که رادیکال های آزاد به LDL می‏زنند، می‏توان مشکلات قلبی را کاهش داد.

اگر چه بسیاری از غذاها حاوی ویتامین E هستند، اما ویتامین E موجود در اکثر آنها، در طی عمل پختن از بین می رود.آووکادو این خوبی را دارد که برای خورده شدن، نیاز به هیچ عملی ندارد و به همان شکل خام و تازه مصرف می‏شود.

2- عفونت در بزرگسالان

مطالعات نشان می‏دهد که مصرف مکمل‏ ویتامین E برای تقویت سیستم ایمنی بدن افراد مسن مفید است. با افزایش سن، میزان مواد مضر در بدن افزایش می‏یابد که ویتامین E می‏تواند مقدار آنها را کاهش دهد.

آووکادو به دلیل سرشار بودن از ویتامین E ، می‏تواند نقش یک مکمل را ایفا کند. به همین دلیل، آن را در رژیم غذایی افراد مسن جای می‏دهند.

3- ناباروری در مردان:

آووکادو می‏تواند به افزایش باروری در مردان کمک کند.

ویتامین E همراه با ویتامین C در نچسبیدن اسپرم‏ها به یکدیگر نقش دارد و قدرت جابجایی آنها را افزایش می‏دهد، بنابراین اسپرم ها خیلی راحت‏تر می‏توانند به طرف سلول تخمک بروند.

با مصرف بیشتر مواد غذایی غنی از ویتامین E و استفاده از مکمل‏های این ویتامین تحت نظر پزشک، ممکن است میزان باروری در مردان افزایش یابد.

4- بیماری پارکینسون:

مطالعات اخیر نشان می‏دهد که غذاهای غنی از ویتامین E می‏توانند بیماری پارکینسون را کاهش دهند. البته این یافته، نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.
چقدر بخوریم؟

نصف یکآووکادو تقریبا 4 میلی‏گرم ویتامین E دارد.

نیاز روزانه مردان به ویتامین E حداقل 4 میلی گرم و زنان 3 میلی گرم در روز می‏باشد.
چگونهآووکادو را انتخاب و نگهداری کنیم؟

آووکادو به خاطر رنگ و شکل پوستش، "گلابی تمساح مانند" نامیده می‏شود.

آووکادوهای خوش شکل را که روی آنها بدون خراش است، انتخاب کنید. برای استفاده فوری آووکادوهایی را بخرید که وقتی آنها را فشار می‏دهید کمی نرم باشند. برای اینکه آووکادوهای سفت برسند، آنها را برای چند روز، با یک عدد موز در یک پاکت کاغذی قرار دهید.

پختن و خوردن:

آووکادوها را پس از شستن از وسط ببرید. بعد یک کارد در وسط آن فرو کنید و آن را بچرخانید تا هسته اش خارج شود.

می‏توانید آن را با پوستش سرو کنید، و یا آن را از پوست جدا کرده و برای سوپ یا سالاد استفاده کنید، و یا با آن یک سس درست کنید.

آووکادو یک میوه روغنی است و چربی‏های قابل هضم دارد و می‏توان با آن یک سس سالم به همراه سبزیجات خام درست کرد.

روش دیگر برای تهیه سس این است که آن را پوست کنده و خرد کنید و نمک و کره به آن اضافه کنید. سپس سس حاصل را روی نان بمالید و میل کنید.


خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - تبیان

اطلاعات اضافی

توصیف

خواص میوهآووکادو - Avocados


تاریخچه پیدایشآووکادو به هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح برمی‏گردد که به خاطر بافت نرم و خواص درمانی‏اش، توسط اقوامAztecs و Incas در آمریکای جنوبی استفاده می‏شده است.

[categoriy],خواص آووکادو ,خواص دارویی آووکادو ,فواید آووکادو

خواص سبزیجات,خواص آووکادو ,خواص دارویی آووکادو ,فواید آووکادو ,خاصیت آووکادو ,آووکادو در طب سنتی ,فواید درمانی آووکادو ,مضرات آووکادو ,فوائد آووکادو , آووکادو ,طب سنتی ,خواص آووکادو ,خواص میوه جات , خواص آووکادو در طب سنتی ,فواید آووکادو در طب سنتی

400 نوعآووکادو در مکزیک و جنوب آمریکا وجود دارد. بعد از کشت نهالآووکادو ، 2 تا 3 سال طول می کشد تا میوه بدهد.

آووکادو ، یک ماده غذایی کامل با 14 ماده معدنی مفید برای تحریک رشد بدن می باشد؛ مثلا دارای املاح آهن و مس است که برای خون سازی مفیدند؛ یا سدیم و پتاسیم موجود درآووکادو تعادل شیمیایی بدن را حفظ می‏کنند.

این میوه به دلیل نداشتن نشاسته، قند خون را در طول روز متعادل نگه می‏دارد، بنابراین برای افراد دیابت ی و افراد دچار هیپوگلیسمی (افت قند خون ) مناسب است.

آووکادو از نظر چربی خیلی غنی می‏باشد، در حالی که سایر میوه ها و سبزی ها این طور نیستند. همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین‏ A ، ویتامین‏های گروه B و خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - غنی آنتی اکسیدان‏هایی مثل ویتامین E ،C  و لوتئین (رنگدانه گیاهی) است.

ارزش غذایی آووکادو:

-آووکادو دارای رنگدانه ی گیاهی زردی به نام "لوتئین" است. لوتئین یک آنتی اکسیدن طبیعی است که به حفظ سلامتی چشم ها در پیری کمک می کند.

- یک پنجم آووکادو، 50 کالری انرژی و حدود 20 ویتامین و ماده ی معدنی دارد.

-آووکادو دارای ماده ای به نام بتا سیتو استرول (beta- sitosterol) می‏باشد. بتا سیتو استرول یک استرول گیاهی است که به حفظ مقادیر طبیعی کلسترولخون کمک می‏کند.
    
آووکادو؛ یک ماده غذایی کامل:

آووکادو تقریبا یک ماده غذایی کامل است.آووکادو چربی و کالری بالایی دارد، لذا افرادی که نمی خواهند وزنشان زیاد شود، باید به میزان متعادل از آن استفاده کنند.

بیشتر چربیآووکادو از نوع چربی‏های غیراشباع با یک باند دوگانه است (همانطور که در قسمت بالا آمده است) که مقدار کلسترول خون را افزایش نمی‏دهند.

آووکادو کاملا قابل هضم و دارای سوخت و ساز آهسته است که برای بازسازی مواد مغذی و بارگیری در افراد ورزشکار مناسب می باشد.

وقتیآووکادو با میوه‏های دیگر مصرف شود، یک غذای مغذی را برای کودکان فراهم می‏سازد.
استفاده‏ها:

بر اساس طب سنتی چین،آووکادو طبیعت سرد دارد. این میوه سبب تنظیم کار کبد و عملکرد صحیح ریه‏ها و روده‏ها می شود.

آووکادو خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - ماده معدنی مس می‏باشد که به تشکیل گلبول‏های قرمز خون کمک می‏کند.

آووکادو به راحتی در بدن هضم و جذب می‏شود و برای مادران شیرده و درمان زخم‏ها مفید است.

آووکادو به دلیل غنی بودن از ویتامین E ، برای زیبا سازی پوست مفید است. همچنین به بهبود سوختگی‏ها و زخم‏ها کمک می‏کند.

تحقیقات نشان داده است کهآووکادو می‏تواند ترشح هورمون انسولین را مهار کند، بنابراین برای جلوگیری از گرسنگی مفید است.

فواید خاصآووکادو به دلیل سرشار بودن از ویتامین E:

1- بیماری‏های قلبی:

آووکادو از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می کند. محققان به این نتیجه رسیده‏اند که مقدار بالای ویتامین E که بدن از طریق مکمل‏ها و یا با مصرف مواد غذا‏یی مثلآووکادو دریافت می‏کند، می‏تواند خطر ابتلا به بیماری‏های قلبی را کاهش دهد.

همانطور که می دانید ویتامین E ، یک آنتی اکسیدان قوی است و به دلیل داشتن همین خاصیت، از آسیب LDL- کلسترول به وسیله رادیکال‏های آزاد جلوگیری می کند. به نظر می‏رسد که اگر کلسترول LDL آسیب ببیند، می‏تواند در سرخرگ ‏های خونی رسوب کند و سبب تنگی عروق خونی شود. با جلوگیری از صدمه‏ای که رادیکال های آزاد به LDL می‏زنند، می‏توان مشکلات قلبی را کاهش داد.

اگر چه بسیاری از غذاها حاوی ویتامین E هستند، اما ویتامین E موجود در اکثر آنها، در طی عمل پختن از بین می رود.آووکادو این خوبی را دارد که برای خورده شدن، نیاز به هیچ عملی ندارد و به همان شکل خام و تازه مصرف می‏شود.

2- عفونت در بزرگسالان

مطالعات نشان می‏دهد که مصرف مکمل‏ ویتامین E برای تقویت سیستم ایمنی بدن افراد مسن مفید است. با افزایش سن، میزان مواد مضر در بدن افزایش می‏یابد که ویتامین E می‏تواند مقدار آنها را کاهش دهد.

آووکادو به دلیل سرشار بودن از ویتامین E ، می‏تواند نقش یک مکمل را ایفا کند. به همین دلیل، آن را در رژیم غذایی افراد مسن جای می‏دهند.

3- ناباروری در مردان:

آووکادو می‏تواند به افزایش باروری در مردان کمک کند.

ویتامین E همراه با ویتامین C در نچسبیدن اسپرم‏ها به یکدیگر نقش دارد و قدرت جابجایی آنها را افزایش می‏دهد، بنابراین اسپرم ها خیلی راحت‏تر می‏توانند به طرف سلول تخمک بروند.

با مصرف بیشتر مواد غذایی غنی از ویتامین E و استفاده از مکمل‏های این ویتامین تحت نظر پزشک، ممکن است میزان باروری در مردان افزایش یابد.

4- بیماری پارکینسون:

مطالعات اخیر نشان می‏دهد که غذاهای غنی از ویتامین E می‏توانند بیماری پارکینسون را کاهش دهند. البته این یافته، نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.
چقدر بخوریم؟

نصف یکآووکادو تقریبا 4 میلی‏گرم ویتامین E دارد.

نیاز روزانه مردان به ویتامین E حداقل 4 میلی گرم و زنان 3 میلی گرم در روز می‏باشد.
چگونهآووکادو را انتخاب و نگهداری کنیم؟

آووکادو به خاطر رنگ و شکل پوستش، "گلابی تمساح مانند" نامیده می‏شود.

آووکادوهای خوش شکل را که روی آنها بدون خراش است، انتخاب کنید. برای استفاده فوری آووکادوهایی را بخرید که وقتی آنها را فشار می‏دهید کمی نرم باشند. برای اینکه آووکادوهای سفت برسند، آنها را برای چند روز، با یک عدد موز در یک پاکت کاغذی قرار دهید.

پختن و خوردن:

آووکادوها را پس از شستن از وسط ببرید. بعد یک کارد در وسط آن فرو کنید و آن را بچرخانید تا هسته اش خارج شود.

می‏توانید آن را با پوستش سرو کنید، و یا آن را از پوست جدا کرده و برای سوپ یا سالاد استفاده کنید، و یا با آن یک سس درست کنید.

آووکادو یک میوه روغنی است و چربی‏های قابل هضم دارد و می‏توان با آن یک سس سالم به همراه سبزیجات خام درست کرد.

روش دیگر برای تهیه سس این است که آن را پوست کنده و خرد کنید و نمک و کره به آن اضافه کنید. سپس سس حاصل را روی نان بمالید و میل کنید.


خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - تبیان

برچسب‌های محصول

برای جدا کردن برچسب‌ها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.

نظر خودتان را بنویسید

شما نظر می دهید: میوه آووکادو - Avocado Fruit

شما به این محصول چه امتیازی می‌دهید؟ *

  1 ستاره 2 ستاره 3 ستاره 4 ستاره 5 ستاره
امتیازمحصول
شماره تلفن ارتباط با‌ما : ۰۹۱۲۸۸۸۰۰۲۳